Μετά την απόφαση του Άκη Παυλόπουλου να αποχωρήσει από το Open στο τέλος της σεζόν, όπως αποκλειστικά γράψαμε στο Znews, ξεκίνησε ένας χορός διεκδίκησής της θέσης του στην πρωινή ζώνη του καναλιού για την επόμενη σεζόν. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως η αποχώρηση του ήταν κάτι ξαφνικό, ωστόσο έγκυρες πηγές αναφέρουν πως εδώ και καιρό ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού γνώριζε ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ήθελε να αποδεσμευτεί από την πρωινή ζώνη. Τα προβλήματα για αυτή την τηλεοπτική σεζόν ήταν πολλά και μάλιστα κατά καιρούς έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας. Οι κακές σχέσεις με την συ παρουσιάστριά του ήταν κοινό μυστικό μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε.

Ο Άκης Παυλόπουλος με την Ευλαμπία Ρέβη.

Η επόμενη μέρα θέλει τον Άκη Παυλόπουλο να έχει ήδη συζητήσει για το νέο τηλεοπτικό του βήμα. Μπορεί τα σενάρια να θέλουν να εντάσσεται στο δυναμικό της ΕΡΤ και του ΣΚΑΪ ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του okmag, η κρατική τηλεόραση ποτέ δεν συζήτησε με τον παρουσιαστή για κάτι τέτοιο.  Όσο για τον ΣΚΑΪ, μάλλον είναι ένα σενάριο που θα μείνει σενάριο αφού ο σταθμός θέλει να επενδύσει σε πιο νέα πρόσωπα.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παρουσιαστή κάποιοι θέλουν να μπαίνει και ο AΝΤ1 για την ζώνη του Σαββατοκύριακου. Κάτι που από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται, καθώς την ίδια ώρα για την ίδια ώρα και ζώνη ακούγεται έντονα το όνομα της Φαίη Μαυραγάνη.

Οι «μνηστήρες» για τη θέση του

Στο Open η αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου έκανε πολλούς να κάνουν πρόβα για τη θέση του, πίσω από τις κλειστές πόρτες, ωστόσο ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Το σίγουρο είναι πως μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ένα τεστ για την επόμενη μέρα στην πρωινή ζώνη θα είναι τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού. Το πιθανότερο, θα είναι πρόσωπα που ήδη εργάζονται στο κανάλι.

Όσο για το σενάριο των τελευταίων ωρών ότι θα αναλάβει η Μάριον Μιχελιδάκη την πρωινή ζώνη του σταθμού την επόμενη σεζόν, διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους στενούς κύκλους του καναλιού. Όπως τόνισε υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, η δημοσιογράφος θα παραμείνει στην ψυχαγωγία.

Τέλος, η Ευλαμπια Ρέβη το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη. Είναι ένα πρόσωπο που και πιστεύουν και θέλουν να έχουν στην πρωινή παρέα που θα ενισχυθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ