Αναμφισβήτητα η Αννίτα Πάνια είναι από τις παρουσιάστριες εκείνες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση. Το τηλεοπτικό κοινό την ακολουθεί πιστά και μαζί του η Αννίτα Πάνια έχει αναπτύξει τους δικούς της κώδικες. Εδώ και τρείς δεκαετίες τα Σαββατοκύριακα ανήκουν σε εκείνη, με τις εκπομπές που παρουσιάζει να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Το «παιχνίδι» της Αννίτας Πάνια με το κοινό στον τηλεοπτικό αέρα έχει καταγραφεί ως μία από τις πιο ωραίες και «κάλτ» στιγμές. Αυτό ενέπνευσε και μία εταιρεία παραγωγής, που την σκέφτηκε για να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι που φαίνεται πως έχει καταθέσει ως πρόταση για την τηλεόραση του Open.

Ποιο είναι το concept

To concept θυμίζει πολύ το «Μεγάλο Παζάρι» αλλά και το Deal που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος. Δεκάδες κουτιά βρίσκονται στην μέση του στούντιο, με τους  τηλεθεατές να απαντούν σε ερωτήσεις και να κερδίζουν το ποσό από το κουτί που επιλέγουν. Την ίδια ώρα, ο χρόνος θα μετρά αντίστροφα και οι παγίδες θα καιροφυλαχτούν με το ρίσκο να τα χάσουν όλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεπαιχνίδι είναι κομμένο και ραμμένο στην τηλεοπτική περσόνα Αννίτα Πάνια. Και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει πολλά τηλεπαιχνίδια με τα «τηλεθεατόπουλα», όπως αποκαλεί τους τηλεθεατές, να διασκεδάζουν και να κερδίζουν πλούσια δώρα. Μένει τώρα να δούμε αν η Αννίτα Πάνια δεχτεί την πρόταση και πει το «ναι» στην εταιρεία παραγωγής με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα αφού στο Open θέλουν να εντάξουν ένα τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμα τους από την νέα χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ