Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το ποιοι τελικά θα ετοιμάσουν βαλίτσες και θα ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να ενταχθούν στην ομάδα των Διασήμων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ένα από τα ονόματα που έχουν ήδη συμφωνήσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, δοκίμασε προηγούμενως την τύχη του στη Eurovision πριν βρεθεί στους συμμετέχοντες του Survivor.

Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής Νίκος Γκάνος έθεσε υποψηφιότητα για να βρεθεί στην σκηνή της Εurovision, ωστόσο δεν κατόρθωσε να μπει στην τελική πεντάδα. O τραγουδιστής αγαπά την γυμναστική και διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα.

Έτσι φαίνεται πως είπε το τελικό ναι στην πρόταση της εταιρείας παραγωγής για το ριάλιτι επιβίωσης και θα ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να λάβει μέρος στο Survivor. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η αποστολή με τους παίκτες θα φύγει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα καταφέςρουν να προλάβουν και να κάνουν πρεμιέρα στις 27 του Δεκέμβρη που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ