Οι κάμερες του MasterChef αιφνιδίασαν τους παίκτες στο επεισόδιου της Πέμπτης 30 Μαρτίου καθώς εισέβαλλαν από τις 7 το πρωί στα δωμάτια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τσακώσουν κάποιους γυμνούς κάτω από τα σκεπάσματα. Προφανώς φρόντισαν να μην ξεσκεπαστούν αλλά ενημέρωσαν για την κατάσταση.

Συγκεκριμένα η Πωλίνα Βετσίνοβα ακούγεται να λέει «εγώ δεν φοράω ρούχα να ξέρεις» ενώ αμέσως μετά ο Γιώργος Πορφύρης αντιμετώπισε την ίδια κατάσταση. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί», ακούγεται να λέει.

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του MasterChef ενώ ο Γιώργος Πορφύρης δήλωσε με τη σειρά του: «Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ