Στην πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια στην late night εκπομπή «Ανοικτά» στο Open βρέθηκε η Άννα Βίσση και μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για τον Νίκο Καρβέλα.  Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της, την απόλυτη Ελληνίδα star σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για την καρμική σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, για τους άλλους έρωτες της ζωής της και την καριέρα της. Οι δύο φίλες, μάλιστα, αποκάλυψαν άγνωστες στιγμές της ζωής τους με κοινό παρονομαστή τον Νίκο Καρβέλα.

«Τι του βρήκες;», ρώτησε η Αννίτα Πάνια την Άννα Βίσση μπαίνοντας στο «κεφάλαιο» Νίκος Καρβέλας για να πάρει την απάντηση: «Όταν τον γνώρισα ήταν 31. Εσύ τι του βρήκες; Ο Νίκος δεν έχει ηλικία. Το παίζεις άνετη τώρα».

Η Αννίτα Πάνια με τη σειρά της αποκάλυψε: «Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση όχι».

«Τον αγαπάμε, είναι ιδιαίτερο κομμάτι. Έχουμε γελάσει πάρα πολύ. Μια ιστορία που μου είπε για σένα. Σε είχε ερωτευτεί και μου τα έλεγε. Ήρθε σε μια εκπομπή σου και μου λέει “είναι τρομερό το πώς διαλέγει πώς θα ντυθεί”. Μου λέει εγώ παρατηρώ που τρέχει ο κόσμος γύρω της κι εκείνη δεν έχει βαφτεί καν», ανέφεραν στη συνέχεια και οι δυο τους.

Μιλώντας για τη σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, η Άννα Βίσση είπε: «Η σχέση με τον Καρβέλα χωρίζεται σε δεκαετίας. Η μία είναι που τον γνώρισα και δεν τον ήθελα καθόλου, με φόβιζε. Ήταν μέσα στη μαγκιά και γούσταρα εγώ. Άρχισα να ενδιαφέρομαι. Άργησα πολύ να επιτεθώ και όταν το έκανα αυτός αμύνθηκε. Μου έλεγε όλες τις “βρωμιές” του. Όταν εγώ φτιάχτηκα, αυτός μου λέει δεν θέλω.

Όταν αποφασίσαμε και παντρευτήκαμε, εγώ ξεδίπλωνα μια καριέρα. Τότε ήταν τρομακτικός και ελκυστικός. Ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου, ο πιο εκκεντρικός».

Τότε η Αννίτα Πάνια της έδωσε να διαβάσει ένα γράμμα που είχε γράψει για εκείνη. Η τραγουδίστρια δάκρυσε διαβάζοντάς το. «Είναι το πιο τρυφερό πλάσμα που υπάρχει στον κόσμο. Λατρεύει τη φωνή σου και εσένα», σχολίασε η Αννίτα Πάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ