Σε καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται η Αγγελική Νικολούλη μετά από μια απαιτητική και δύσκολη χρονιά. Η παρουσιάστρια φέτος συμπλήρωσε 9 χρόνια στον alpha, με επιτυχία και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το επόμενο διάστημα το τηλεοπτικό της μέλλον θα μας απασχολήσει.

https://www.instagram.com/p/CRUcaO1rgDa/?utm_source=ig_web_copy_link

Το mega από το Πάσχα είχε βάλει στο μάτι την εκπομπή “Φως στο τούνελ” και θέλει στο δυναμικό του την δημοσιογράφο μαζί με την εκπομπή της. Η μεγάλη μεταγραφή της αν και θεωρείται σίγουρη εκείνη τηρεί σιγήν ιχθύος αφού το συμβόλαιο της λήγει τέλη Ιουλίου. Έτσι μέχρι να ξανασηκώσει μανίκια για την επόμενη σεζόν, ξεκουράζεται κρατώντας αρκετούς άσσους στο μανίκι της.

Το σίγουρο είναι πως η έμπειρη δημοσιογράφος στην νέα της τηλεοπτική στέγη θέλει να έχει μαζί της και τους συνεργάτες χρόνων, που είναι μαζί – κάποιοι από το Alter. Oσο για την ώρα και μέρα προβολής του “Τούνελ’, η Παρασκευή είναι η μέρα της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο εκείνη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα παιχνίδια της με τον ήλιο.

Φωτογραφίες:Ιnstagram/aggelikinikolouliofficial