Μετά από εννιά χρόνια στον Alpha και μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με υψηλά νούμερα τηλεθέασης η Αγγελική Νικολούλη, φαίνεται ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Η “Μάτα Χάρι” της ελληνικής δημοσιογραφίας, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, το τελευταίο διάστημα δέχεται στενό μαρκάρισμα από το Μega.

Στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, διευθυντής προγράμματος, εδώ και έξι μήνες έχει αναλάβει ο Κώστας Σούσουλας που στο παρελθόν ήταν στον Alpha και μόνο θετικά είχε να θυμάται απο την συνεργασία τους. Έτσι, η Αγγελική Νικολούλη, λίγο πριν λήξει το μονοετές συμβόλαιο της με τον Alpha, τον Ιούλιο, δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από το Μega.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και βρίσκονται σε τελικό στάδιο με την δημοσιογράφο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την νέα τηλεοπτική της στέγη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιο της, χρόνια τώρα, βάζει και τους συνεργάτες της εκπομπής της, αρχισυντάκτη, δημοσιογράφους και σκηνοθέτη. Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εκπομπή θα ενταχθεί στην ίδια ώρα και μέρα στο πρόγραμμα του Μega από τη νέα σεζόν. Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση για την μεταγραφή της Αγγελικής Νικολούλη αναμένεται να γίνει στις αρχές Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ