Ανατροπή με το γυναικείο μαγκαζίνο της ΕΡΤ2 που εδώ και πολύ καιρό ετοιμάζεται. Η εκπομπή «Κυψέλη» της κρατικής τηλεόρασης μοιάζει με το «γεφύρι της Άρτας». Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να προβάλλεται κάθε πρωί, στις 09:00 και να έχει διάρκεια δύο ώρες. Ωστόσο, εδώ και λίγες μέρες και ενώ όλα έδειχναν πως κυλούν ομαλά και είχαν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα, τα πράγματα άλλαξαν.

Η εκπομπή θα ήταν live -όπως είχε αποκαλύψει το okmag. Ωστόσο τα πρώτα δοκιμαστικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έγιναν στο πλατό την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν ικανοποίησαν τους ιθύνοντες. Έτσι αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερα η εκπομπή να είναι μαγνητοσκοπημένη. Αυτό σημαίνει, όπως όλα δείχνουν, ότι η πρεμιερα θα γίνει από τη νέα χρονιά.

Στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου κυκλοφορούν επίσης τα σενάρια πως οι τρεις κυρίες που έχουν επιλεχθεί για να παρουσιάσουν την εκπομπή, δεν κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος στον τηλεοπτικό αέρα. Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει περισσότερο τους ιθύνοντες είναι πως η Τζένη Μελιτά, που έχει τηλεοπτική εμπειρία -σε άλλου είδους εκπομπές ωστόσο-, δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς των άλλων δύο κυριών που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να βρουν το tempo αλλά και να μην υπάρχουν προβλήματα στην συνύπαρξή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα. Αν όλα πάνε καλά…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ