Η έλευση του Γιάννη Λάτσιου και της Χρύσας Μασούρου στο Open έκανε τα τηλέφωνα να πάρουν φωτιά. Τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει ο σταθμός, κυρίως στον ψυχαγωγικό τομέα, προβληματίζει τους ιθύνοντες. Φαίνεται πως έχουν εντολή όποια εκπομπή δεν κάνει νούμερα πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού να «κόβεται». Εδώ και δύο εβδομάδες, όπως όλα δείχνουν, έχουν ξεκινήσει οι διορθωτικές κινήσεις για να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους.

Το μέλλον της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, συζητήσεις και μυστικά ραντεβού για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάνουν τις τελευταίες μέρες οι υπεύθυνοι του σταθμού. Ο σκοπός είναι να ενισχύσουν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, την εκπομπή που σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Φτάνοντας ακόμη και το 3% σε μέσο όρο. Tα σενάρια για διακοπή της εκπομπής μέσα στις γιορτές, προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνονται.

Μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, υπάρχει ακόμη μια σκέψη: η εκπομπή να αλλάξει ζώνη μετάδοσης. Το σενάριο αυτό θέλει στη θέση της να ξεκινάει ένα infotainment μαγκαζίνο με παρουσιαστές δημοσιογράφους από τον τομέα της ενημέρωσης και να έχει πολύ λίγη δόση ψυχαγωγίας και θεμάτων από τον χώρο της showbiz. Όποιες αλλαγές γίνουν, θα είναι μέσα στις γιορτές. Μέχρι τότε πολλά έχουν να αλλάξουν στο κανάλι της Παιανίας.

Η αλλαγή πλεύσης του καναλιού

Η μεταγραφή του Γιάννη Λάτσιου στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίο ακολούθησε αυτή της νέας Διευθύντριας Προγράμματος, Χρύσας Μασούρου. Οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Μαζί θα αναλάβουν το βαρύ φορτίο να ανασυντάξουν τις δυνάμεις του καναλιού και να το βάλουν σε ανταγωνιστική τροχιά. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει εν λευκώ επιταγή από τον Ιβάν Σαββίδη να κινηθεί όπως εκείνος γνωρίζει καλά, αρκεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ