Με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον λίγο πριν από το φινάλε του Love It. Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μίλησαν με συγκινητικά λόγια ο ένας για τον άλλον στον «αέρα» της εκπομπής με τον γνωστό σεφ να αποκαλύπτει πως η παρουσιάστρια «ήταν πάντα εκεί για τους συνεργάτες της».

Η Ιωάννα Μαλέσκου ρίχνει αυλαία αύριο στον ΣΚΑΙ, ωστόσο, τα «ευχαριστώ» της παρουσιάστριας και οι αποχαιρετισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σήμερα, η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας στον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου είπε: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι αυτό, με συνεργάτες, με φίλους, με ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η σεζόν αύριο θέλω να τελειώσει με χαμόγελα και με τις πιο ωραίες αναμνήσεις. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στη ζωή ο ένας για τον άλλον», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου να αναφέρει: «Η Ιωάννα ήταν ξεχωριστή, μοναδική. Ένιωσες τη μοναξιά. Σου έστειλα πολλά μηνύματα για να είμαι κοντά σου, ό,τι χρειαστείς. Είσαι ένας άνθρωπος περήφανος, δεν ζήτησες τίποτα, όσο κι αν σε πολέμησαν, ήσουν εδώ για τους συνεργάτες σου και για όλους.

Η Ιωάννα ποτέ δεν θέλησε να στεναχωρήσει κάποιον και ίσως γι’ αυτό έμεινε σπίτι και στεναχωρήθηκε πιο πολύ η ίδια. Και είναι αλήθεια αυτό. Σε αγαπώ πολύ και θέλω πολύ να συνεχίσουμε να μιλάμε. Ότι και να κάνεις στη ζωή σου, να είσαι χαρούμενη, να περνάς όμορφα με την οικογένειά σου».

Και συνέχισε: «Ό,τι και να κάνεις του χρόνου, να είσαι ο εαυτός σου. Μη μασάς, είσαι η καλύτερη. Στο έλεγα, ίσως δεν το έκανες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ