Με σέξι διάθεση και «αέρα» μιούζικαλ στο πλατό του J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Τα δυο κορίτσια που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στο σόου τραγουδιού του Alpha με τον Νίκο Κοκλώνη και έχουν αποσπάσει πολλά δεκάρια για τις εμφανίσεις τους ήρθαν στον ημιτελικό με μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο φωτογραφικός φακός του okmag συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου σε μια σέξι εμφάνιση στα παρασκήνια του J2US.

Η Αλεξάνδρφα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου με σέξι outfit εποχής ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και τη μετέτρεξαν στο θρυλικό μιούζικαλ Chicago. Οι δυο τους τραγούδησαν το And all that Jazz και εντυπωσίασαν το κοινό και τους κριτές.

Στα παρασκήνια η προετοιμασία τους ήταν επίσης εντυπωσιακή και οι δυο τους πόζαραν σέξι στον φωτογραφικό φακό.

Όσο για τις κριτικές; που δέχθηκαν; Ήταν διθυραμβικές με τη Δέσποινα Βανδή να αναφέρει πως η εμφάνισή τους ήταν σαν να βγήκαν από χολιγουντιανή ταινία. Και για μια ακόμη φορά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου συγκέντρωσαν τέσσερα δεκάρια.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι θεωρείται από τα φαβορί του σόου και δεν είναι λίγες οι φορές που οι κριτές έχουν ενθουσιαστεί με τις εμφανίσεις τους, αναφέροντας πως αξίζουν να βρεθούν στον τελικό του J2US. Οι δυο τους άλλωστε δουλεύουν σκληρά και καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με κάθε εμφάνιση που κάνουν στη σκηνή του J2US.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ