Δύο χρόνια σχεδόν μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ! έχει αποφασίσει εδώ και καιρόνα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους στη ζωή ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές. Η ηθοποιός μετά τον θάνατο του πατέρα της βίωσε μια περίοδο δύσκολη με τον Σωτήρη Χατζάκη να βρίσκεται δίπλα της, παρόλο που ήδη είχαν πάρει την απόφαση να χωρίσουν. Σύμφωνα με το περιβάλλον της ηθοποιού ο χωρισμός τους έχει γίνει πριν από το καλοκαίρι.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον χειμώνα του 2019 όπου και συνεργάστηκαν. Εκείνος σκηνοθέτησε την παράσταση «Χάρολντ και Μοντ» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Μάλιστα τότε η σχέση αυτή έπεσε σαν «βόμβα» στο καλλιτεχνικό στερέωμα αφού και οι δύο ήταν για χρόνια singles.

Οι δυο τους μιλούσαν με λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον άλλον στις δημόσιες εξομολογήσεις τους.

«Δεν είναι δύσκολο να δουλεύεις με τον σύντροφό σου. Είμαστε και οι δυο πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Στο θέατρο είμαστε εγώ ηθοποιός κι εκείνος σκηνοθέτης. Μόλις βγούμε από την πρόβα λέμε ναι, είμαστε μαζί», είχε πει σε συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απαντώντας στην ερώτηση αν είναι εύκολο ένα ζευγάρι να συνυπάρχει στη ζωή και στη σκηνή.

Σήμερα και οι δυο συνεχίζουν χωριστά, κρατώντας τα όμορφα που περάσαν μαζί, σαν ένα όμορφο κομμάτι της κοινής τους πορείας.

Φωτογραφίες NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ