Μετά από εφτά χρόνια η Δρόσω Σταμίρη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το παρελθόν της και θα πρέπει να απολογηθεί για την περίοδο που δούλευε στην Τρούμπα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά την προβολή της ταινίας που σκηνοθετεί ο Δάκης και στην οποία ο Νώντας υποδύεται τον πατέρα της Δρόσως, κάποιοι θα αναγνωρίσουν τους άλλοτε ένοικους της Τρούμπας στα πρόσωπα των δύο πρωταγωνιστών.

Ο Δάκης, που αγνοεί το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα, θα δει πως τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για την ταινία κινδυνεύουν να πέσουν στο κενό.

Τα πρωτοσέλιδα της εποχής γράφουν τολμηρούς τίτλους για το αμαρτωλό παρελθόν της πρωταγωνίστριας της ταινίας τους με πικάντικές λεπτομέρειες για τα βράδια της στην Τρούμπα.

Η Ρένα, που θεωρεί την Δρόσω την βασική αιτία για τον χωρισμό της από τον Νικηφόρο, θα βοηθήσει ώστε να δει να γκρεμίζονται τα όνειρά της. Η Δρόσω, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εγκαταλείψει το όνειρο της και θα αφοσιωθεί στην σχέση της με τον Κωνσταντή χωρίς ωστόσο να είναι αυτό που πραγματικά θέλει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ