Αντιγόνη Λαζάρου λέγεται η εκδότρια του γυναικείου περιοδικού «Γούστο» που θα φιλοξενήσει στις πρώτες σελίδες του ένα αφιέρωμα με τον καπνοβιομήχανο της Λάρισας, Δούκα Σεβαστό και την σύζυγο του. Η μοιραία, χειραφετημένη εκδότρια που υποδύεται η Λήδα Ματσάγγου, αποπνέει μια γοητεία και έναν αέρα που δεν αφήνει κανέναν άντρα ασυγκίνητο στο πέρασμα της.

Η Αντιγόνη Λαζάρου, που με την Μυρσίνη Σεβαστού γνωρίζονται από το παρελθόν το οποίο θα ξεδιπλωθεί στα επόμενα επεισόδια, φαίνεται πως κατά την συνάντηση της με τον Δουκα Σεβαστό θα γοητευτεί από την προσωπικότητα -και όχι μόνο- του ισχυρού άντρα του Διαφανίου. Μια γυναίκα αδίστακτη, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και λατρεύει να περνά τις κόκκινες γραμμές.

Η Μυρσίνη, στο πρόσωπο της γοητευτικής και νεότερης Αντιγόνης Λαζάρου, θα βρει έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Δούκας θα παρασυρθεί σε ένα μονοπάτι πρωτόγνωρο. Θα δούμε ένα κομμάτι της πολυπλευρης προσωπικότητάς του που μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει.

Θα παρασυρθεί ο Δούκας από την Αντιγόνη Λαζάρου; Θα αφήσει το πάθος να τον οδηγήσει στην αγκαλιά της; Και πώς θα αντιδράσει η Μυρσίνη όταν αντιληφθεί ότι ο πιστός μέχρι στιγμής σύζυγος της σκέφτηκε για πρώτη φορά να την απατήσει με μια γυναίκα που και εκείνη, παραδέχεται μόνο στον ευατό της, ότι είναι πιο γοητευτική προσωπικότητα από εκείνη; Η Μυρσίνη για πρώτη φορά θα βρεθεί σε ένα αδιέξοδο ενώ ο εγωισμός της δεν θα αντέξει την ήττα.

H ηθοποιός Λήδα Ματσάγγου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες απο τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ