Ήταν πίσω στο 2006 όταν ο Γιώργος Κόρομι έψαχνε να βρει τον έρωτα στην εκπομπή Love Generation. Μόλις 19 χρονών τότε ο παίκτης του Survivor All Star, Γιώργος Κόρομι παρουσίαζε τον εαυτό του και όσα αναζητά στην εκπομπή που παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Με λένε Γιώργο, είμαι 19, έκανα extreme sports από μικρή ηλικία, όπως BMX, snowboard, κατάδυση και πολεμικές τέχνες. Δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να βρει και να μάθει τον αληθινό έρωτα σε μια ζωή. Σε μια γυναίκα με εκνευρίζει να θέλει να είναι ο άντρας της σχέσης και να θέλει να γίνεται πάντα το δικό της. Μια κοπέλα μου αρέσει όταν είναι ντυμένη σαν γυναίκα και όχι σαν παιδάκι», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή που συμμετείχε στα 19 του χρόνια ο Γιώργος Κόρομι.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Κόρομι είναι από τις πρόσφατες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο και στο reality Survivor All Star. «Φτάνω στο νησί, λοιπόν, επιστροφή στη φύση μετά από δυο χρόνια. Με το που πάτησα το πόδιο μου, είδα κατευθείαν χαμογελαστές φατσούλες και γνώριμα πρόσωπα. Και επιστρέψαμε εδώ ξανά στη φύση, στα κουνούπια και τις μύγες. Μου λείψανε! Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα», ήταν τα πρώτα του λόγια όταν έφτασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ