Σε ρυθμούς Μουντιάλ κινήθηκε η τηλεθέαση της Δευτέρας. Εξαίρεση η πολύ πρωινή ζώνη όπου δεν υπήρχε αγώνας όπου και κυριάρχησαν την ώρα προβολής τους η Κοινωνία ώρα Mega και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε μπροστά στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές τουλάχιστον στη ζώνη 10-12 και μάλιστα πήρε καθαρή πρωτιά σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής της στα γυναικεία κοινά που προτίμησαν την εκπομπή της από την μπάλα.

Το μεσημεριανό ματς κυριάρχησε στους πίνακες από τις 12 και μετά ενώ εκείνο των 15.00 άφησε τους αντιπάλους του με μονοψήφια ακόμα και για το Shopping Star.

Στην απογευματινή ζώνη το ματς Βραζιλία – Ελβετία χάρισε  στον ΑΝΤ1 το υψηλότερο ποσοστό της μέρας στο δυναμικό κοινό παρότι και το Chase και ο Νίκος Ευαγγελάτος αντιστάθηκαν.

Στην prime time η στρογγυλή θεά κατάφερε να περάσει έστω και με 2 μονάδες τον Σασμό. Μεγάλο χαμένο το GNTM που οριακά πέρασε πάνω από το 10%.

Αξίζει να σημειώσουμε και τα διψήφια νούμερα που έκανε σε τέταρτο η εξαιρετική σειρά της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι», ανεβάζοντας τον μέσο όρο του καναλιού.

Τι είδε αναλυτικά το δυναμικό κοινό 18-54 σύμφωνα με τις πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης;

Διαβάστε στο Ζnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ