Γεμάτο πρεμιέρες ήταν το ξεκίνημα της εβδομάδας και ήδη, από την πρώτη μέρα, ξεχώρισαν οι σειρές και τα προγράμματα που αναμένεται να κρατήσουν ζεστό το τηλεοπτικό κοινό, σύμφωνα πάντα με τα νούμερα τηλεθέασης.

Το Happy Day, παρέμεινε στην κορυφή του δυναμικού κοινού με 20,7%, ενώ σε δεύτερο πλάνο ακολούθησε η «Κοινωνία Ώρα Mega» με 16,6%. Ο Alpha παρέμεινε στην κορυφή, με τη «Super Κατερίνα» να κατακτά την πρώτη θέση με 19,4%, ενώ το «Πρωινό» τερμάτισε δεύτερο με 15,7%.

Το μεσημέρι, οι τηλεθεατές προτίμησαν το Rouk Zouk με 15,7%, ενώ ποδαρικό με το δεξί στην απογευματινή ζώνη έκανε το «Πιο μεγάλο παζάρι», με 14,9%!

Η prime time γέμισε πρεμιέρες, με τον «Σασμό» να επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο του, τον «Επίλογο», ο οποίος κατέκτησε την κορυφή με 19,2%! Την ίδια ώρα, η «Μάγισσα» σημείωσε 17,5% και ήρθε δεύτερη, ενώ ο «Παράδεισος των κυριών» κατέγραψε 17,4%!

Δυνατό μπάσιμο στη μυθοπλασία πραγματοποίησε η «Φάρμα», το μοναδικό reality που παίζεται αυτήν την περίοδο στην τηλεόραση, το οποίο έκανε 14,7%.

Διαβάστε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στο Ζnews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ