Σε βραδινό event εντόπισε η κάμερα την παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το πρωινό» και για το τηλεοπτικό διαζύγιο Δούκιισας Νομικού και Γιώργου Λιάγκα.

«Ήταν ένα διαζύγιο που συνέβη. Όμως η ζωή συνεχίζεται. Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίσει με επιτυχία αυτό π[ου κάνει και θα το συνεχίζει αυτή τη χρονιά», τόνισε η δημοσιογράφος. Και συνέχισε: «Σημασία έχει πως η Δούκισσα αποφάσισε να αποχωρήσει. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που έκανε και με τον τρόπο που συνέβη. Έχω μάθει στη ζωή όταν αποχωρείς από κάπου να δίνει τα περιθώρια στην εκπομπή που σε φιλοξενεί να βρει τον αντικαταστάτη σου. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν ξέουμε το παρασκήνιο μιας απόφασης. Εγώ θα σου μιλήσω ως στέλεχος της τηλεόρασης. Αν ως διευθύντρια μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο, θα ένιωθα πολύ αμήχανα. Θεωρώ πως και για τον ΑΝΤ1 ήταν μια αμήχανη στιγμή. όμως η τηλεόραση ξαναβρίσκει τα πατήματά της. Η Δούκισσα είναι δικό μου παιδί, την αγαπώ πάρα πολύ αλλά αυτή τη δεδομένη στιγμή ήταν μια απόφαση πολύ γρήγορη. Ίσως έπρεπε να μείνει μια εβδομάδα ακόμη ώστε να βρεθεί η άλλη επιλογή».

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαρία Κορινθίου να μπαίνει στο δυναμικό της εκπομπής «Το πρωινό»; Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε: «Σε σενάρια δεν απαντώ. Αν δω τη Μαρία θα σας πω».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Open Weekend του Σαββάτου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ