Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει κερδίσει ο Μαρίνος Κόνσολος και με τις φωνητικές του ικανότητες στο J2US. Ο ηθοποιός έχει παρτενέρ στο φανταμασγορικό σόου του Alpha την Ελένη Δήμου. Για τη συνεργασία τους αλλά και για την προσωπική του ζωή μίλησε στην κάμερα του okmag και τον Γιώργο Μπέζα.

Ο Μαρίνος Κόνσολος δεν δίστασε να απαντήσει για τις θαυμάστριες που έχει. «Πάντα ήταν ανεβασμένες. Σε ωραία επίπεδα, που δεν γίνεται ενοχλητικό και είανι ενοχλητικό. Αυτό μου αρέσει εμένα, το λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έχει δηλώσει ότι τα τελευταία δύο χρόνια είναι μόνος του. Ισχύει; «Έτσι έχω πει. Δε σημαίνει ότι είναι και αλήθεια», αστειέυεται. «Όχι, ελεύθερος είμαι», ξεκαθαρίζει.

Κια συμπληρώνει: «Η σχέση είναι μια πολύ γενική λέξη. Μπορεί να έχω μια σχέση αλλά μην την ονομάζω σχέση. Κάτι άλλο».

Με την παρτενέρ του στο J2US, Ελένη Δήμου.

Στη συνέχεια αναφέρθηεκ στον πρώτο του έρωτα που βρίσκεται στην Κύπρο. «Έχω πάρα πολλά χρόνια να τη συναντήσω αλλά το θυμάμαι πολύ καλά. Το πρώτο δόθηκε σε ένα κηποθέατρο στη Λεμεσό. Αυτά δεν ξεχνιούνται ποτέ», αποκάλυψε για το πρώτο τους φιλί.

Ένα παιδί θα έκανε; «Θα γούσταρα πάρα πολύ να μπω σε αυτή τη διαδικασία αλλά δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Έχω πέντε ανιψάλκια στην Κύπρο από τα αδέρφια μου οπότε νιώθω και σαν πατέρας».

Κοντά στον γάμο έχει φτάσει; «Στον γάμο; Πας καλά; Γιατί να φτάσω στον γάμο;»

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Μαρίνος Κόνσολος στο okmag στο παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ