Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επιστρέψει και πάλι στους δέκτες μας μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αφού η συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Το okmag τον συνάντησε λίγο πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν και μας απάντησε στο εορταστικό ερωτηματολόγιο.

«Δεν μου λείπει κάτι», μας αναφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανάμεσα σε άλλα. «Σε νοητικό επίπεδο είμαι ένας ανικανοποίητος άνθρωπος. Σε ρεαλιστικό επίπεδο είμαι ένας άνθρωπος πολύ προσγειωμένος που νιώθω ότι έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι, έχω πιει τη ζωή με τα ποτήρια και την έχω ευχαριστηθεί. Έχω πικραθεί, έχω χαρεί, δηλαδή μια ζωή πλήρη», συμπληρώνει.

Στην ερώτηση ποια είναι η πιο ΟΚ εικόνα που σου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό απάντησε: «ΟΚ εικόνα είναι ένας άνθρωπος να μην έχει οικονομικά προβλήματα, να έχει ένα ταίρι που την αγαπάει και τον αγαπάει και να ζει μια ανεμπόδιστη κοινωνικά ζωή. Αυτό είναι, σε σχέση με την πραγματικότητα, πλήρως αντιφατικό γιατί ζούμε μια ζωή με τα προβλήματα, με τις κρίσεις που έχουμε περάσει, με τον κορονοϊό, με τα προβλήματα υγείας και του πολέμου, πετρέλαια, βενζίνες, ανεργία… Άρα, αυτό που σκέφτομαι ως ΟΚ εικόνα είναι η ανατροπή της πραγματικότητας. Πράγματα που κατά καιρούς, στο παρελθόν, αποσπασματικά ζήσαμε».

«Θα πήγαινα με τον Νίκο Κοκλώνη γιατί τον θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιδιά», λέει αρχικά στην ερώτηση ποιους celebrities θα επέλεγε για να πάει μαζί τους διακοπές. «Είμαι Κοκλωνιστής χωρίς να είμαι ο γλείφτης, ο άνθρωπος δηλαδή που επειδή έχει μια σχέση εργασιακή. Πάντα ήμουν αιχμή δόρατος των μεγάλων προσώπων της τηλεόρασης και ξέραν ότι έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο που τους ασκούσε κριτική. Ο Νίκος με αποδυναμώνει, είναι τόσο καλό παιδί, τρυφερός, τόσο καρδούλα και ψυχούλα που με ξανακάνει μικρό και είναι ο μεγάλος μου αδερφός. Μια αγκαλιά η οποία μου λείπει, τη νιώθω από τον Νίκο ο οποίος δεν είναι ο τύπος της εξουσίας, είναι εύθραυστος. Και παίρνεις όλη αυτή τη θετική δύναμη από έναν εύθραυστο άνθρωπο. Αυτό με γοητεύει», συνεχίζει.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα απάντησε στις υπόλοιπες ερωτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ