Συναντήσαμε την Τάνια Μπρεάζου σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της γειτονιάς της με αφορμή το νέο της τραγούδι Lovestab. Έφτασε με ένα καουμπόικο καπέλο και άσπρες μπότες, κάνοντας πολλά βλέμματα να γυρίσουν στο περάσμά της. Κάτι που μάλλον εκείνη αντιμετωπίζει με συστολή και όχι με τον κομπασμό που θα δικαιολογούσε η ηλικία της. Η Τάνια Μπρεάζου είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που όμως ξέρει να μεταμορφώνεται σε ένα σέξι θηλυκό στη σκηνή ή μια ιδιαίτερη περσόνα για τις ανάγκες των vide clip της.

Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει ακούει τα νέα της τραγούδια, μετά τους συνεργάτες της στην Panik Records, είναι η μητέρα της. Είναι όμως αυστηρή μαζί της; «Είναι αυστηρή. Θα μου πει τη γνώμη της ακόμα κι αν αυτό που θα μου πει, μπορεί να μη μου αρέσει. Δε μου χαϊδεύει τα αυτιά, θα μου πει ειλικρινά το τι πιστεύει», λέει στο okmag η Τάνια. «Τη συμβουλεύομαι για τα πάντα. Και για τα προσωπικά μου και για τα επαγγελματικά μου. Είναι η καλύτερή μου φίλη», συμπληρώνει.

Υπήρχαν στιγμές στην επαγγελματική της ζωή που έχει δυσκολευτεί και την έκαναν να πει «δεν μπορώ να το κάνω»; «Ναυ υπήρχαν τέτοιες στιγμές, Δεν έχω πει “δεν μπορώ να το κάνω”, έχει πει “δεν είμαι έτοιμη να το κάνω”. Πρέπει να νιώθω πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου για να πω “ναι” σε κάποια επαγγελματική πρόταση και να κάνω το βήμα».

Για το Your Face Sounds Familiar: «Ήταν μια εμπειρία που πιστεύω δεν την ξαναζείς. Δεν σου έρχονται καθημερινά τέτοιες ευκαιρίες. Έμαθα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μου, ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Με βοήθησε πολύ στο πώς να διαχειρίζομαι καταστάσεις. Δεν περίμενα να είμαι η νικήτρια, δεν το σκεφτόμουν. Συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχονται τα όμορφα στη ζωή. Αν δεν έβγαινα εγώ νικήτρια, θα ήμουν εξίσου χαρούμενη και ευγνώμων γιατί έζησα όλα αυτά».

Στη συνέχεια μας μιλάει για τις εμφανίσεις της με τον Σάκη Ρουβά και την Έλλη Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη, για τα μαθήματα που πήρε από τη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο ενώ μας αποκαλύπτει αν θα έλεγε «ναι» στη Eurovision.

Video: Βασίλης Οικονόμου

Ευχαριστούμε την καφετέρια Zu στου Ζωγράφου για τη φιλοξενία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ