Το τελευταίο διάστημα γνωρίσαμε μια νέα πτυχή της Ελεονώρας Μελέτη, αυτή της συγγραφέα. Η παρουσιάστρια έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει» και μάλιστα το βράδυ της Τρίτης έγινε η επίσημη παρουσίασή του στο θέατρο Αθηνά. «Πάντα γράφω, απλά είχα μια συστολή στο να τα βγάζω προς τα έξω» εξηγεί στο okmag.

«Μικρή έγραφα σε τετράδια, σε βιβλία, σε οπισθόφυλλα, σε χαρτοπετσέτες, σε χαρτιά… Και μπορεί να έγραφα από μία σκέψη… Έβλεπε η μαμά μου ότι έγραφα διάφορα πράγματα. Αν έμπαινε κάποιος στο δωμάτιό μου θα έβλεπε ότι έχω πράγματα γραμμένα σε χαρτιά. Δεν ήξερα αν γράφω καλά», περιγράφει αναφέροντας ότι μια πρώτη αίσθηση την πήρε όταν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Λυκείου που είχε γράψει ένα απόλυτο 20 στο μάθημα της Έκθεσης το οποίο όμως και πάλι το θεώρησε τυχαίο.

Οι γονείς της δεν της ζήτησαν ποτέ τον λόγο που δεν τα πήγαινε καλά σε κάποια μαθήματα στο σχολείο. «Ήμουν και είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου», μας λέει αλλά αυτό δεν οφείλεται στο ότι το περιβάλλον της της πίεζε να είναι καλή μαθήτρια.

«Η μαμά μου από μικρή προσπαθούσε να με κάνει να πιάσω το μήνυμα ότι η γυναίκα πρέπει να έχει τη ζωή στα χέρια της: πρέπει να δουλεύει, να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, να έχει προσωπικότητα, να μη την ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση και το περιτύλιγμα», περιγράφει.

«Σαφώς και είναι αισθητή η παρουσία της μητέρας μου στο βιβλίο και κάνω αναφορές σε αυτήν», αποκαλύπτει.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα μας είπε για το νέο της βιβλίο «Γυναίκα ψάχνει», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. αλλά και για τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ