Λίγο πριν από την επιστροφή της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας «Έρωτας Φυγάς» στις οθόνες μας είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί με τους ηθοποιούς στα γυρίσματα της σειράς μέρος των οποίων πραγματοποιείται στο Γηροκομείο Αθηνών.

Η σειρά του Open κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00 με διπλό επεισόδιο.

Ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν στον Β΄ κύκλο είναι και η Ουρανία την οποία θα ενσαρκώσει η Άννα Αδριανού.

Η ηθοποιός μίλησε στο okmag για τον ρόλο της στη σειρά, αλλά και πώς ο χαρακτήρας της Ουρανίας είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας με δυσκολίες στις λεπτές αποχρώσεις του.

«Είναι μια γυναίκα που έχει ένα δύσκολο παρελθόν και που για χρόνια ήταν η ερωμένη του Δεμερτζή. Για πάρα πολλά χρόνια ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Κάποια στιγμή παραλίγο να παντρευτούν γιατί αυτός είχε αποφασίσει να χωρίσει, αλλά δεν πρόλαβαν. Επειδή είχε γνωρίσει από μικρό παιδί τον Ιάσονα, έχουν δεθεί πολύ και ο Ιάσονας την αγαπά, περισσότερο και από τη μητέρα του, τη θεωρεί δικό του άνθρωπο. Καθώς βρίσκεται σε πάρα πολλά προβλήματα με τη γυναίκα του, με τη μητέρα του που μπαίνουν σε μια άσχημη κόντρα, την καλεί και της αγοράζει ένα σπίτι και αργότερα θα την πάρει μέσα στο σπίτι για να την έχει κοντά του και να τον συμβουλεύει. Εκείνη είναι μια γυναίκα ήρεμη, αλλά και πολύ αυστηρή όταν χρειάζεται και είναι η μόνη που ακούει. Θα έχει μεγάλη επιρροή επάνω του. Σιγά σιγά τον βοηθάει και να κερδίσει τη γυναίκα του, τον μαθαίνει να αγαπάει. Βεβαίως έχει πάντα ένα άσβεστο μίσος για τον Στέφανο, γιατί σκότωσε τον αγαπημένο της. Παράλληλα έχει και μια προσωπική ιστορία παλιά, πάρα πολύ δύσκολη, οικογενειακή η οποία αποκαλύπτεται», ανέφερε η Άννα Ανδριανού.

«Είμαι ευτυχισμένη που κάνω την Ουρανία»

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που προσέγγισε τον ρόλο της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που κάνω την Ουρανία. Κάθε ρόλος είναι δύσκολος αν θες να τον προσεγγίσεις αληθινά. Εγώ τους προσεγγίζω προσπαθώντας να βρω την αλήθεια τους. Το δύσκολο είναι ότι αυτή η γυναίκα ενώ είναι κατά κάποιο τρόπο το πνεύμα του καλού, παράλληλα είναι και πολύ δυναμική και πολύ αυστηρή. Ήταν δύσκολο να βρω αυτή την ισορροπία, πού αυτή σκληραίνει και πού είναι πολύ καλή. Είναι πολύ καλή, αλλά όχι εύκολη. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας και μια γυναίκα με μια πολύ έντονη προσωπικότητα, οπότε αυτό επειδή είναι λίγο άυλο είναι δύσκολο να το “χτίσεις”».

Τι θα δούμε στα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς»;

Η Αλεξάνδρα, απελπισμένη απ’ την απαγόρευση του Ιάσονα να δει τα παιδιά της, τον πυροβολεί κατάστηθα. Τρέχοντας, να γλιτώσει, πέφτει πάνω στον Μάρκο, που προσπαθεί να τη φυγαδεύσει. Όμως τη συλλαμβάνουν, και ομολογεί την πράξη της, χωρίς να δείχνει μετανιωμένη. Παράλληλα, ο Ιάσονας χαροπαλεύει. Η Μαργέτα, μέσα στην αγωνία της, παραδέχεται πως εκείνη έφταιξε για όλα, και έχει τη στήριξη του Στέφανου. Ο Μάρκος ενημερώνεται πως, αν ο Ιάσονας πεθάνει, η Αλεξάνδρα πιθανότατα θα εκτελεστεί.

Η ζωή του Ιάσονα κρέμεται από μία κλωστή. Οι γιατροί του νοσοκομείου μαζί με έναν διακεκριμένο καρδιοχειρουργό από την Καλαμάτα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αφαιρέσουν τις σφαίρες και να τον κρατήσουν στη ζωή. Η πίστη της Μαργέτας δοκιμάζεται. Στήριγμά της, ο Στέφανος που δε φεύγει λεπτό μακριά της. Εξίσου δύσκολες στιγμές περνάει και η Αλεξάνδρα στη φυλακή. Μία συγκρατούμενή της τη βάζει στο μάτι και είναι αποφασισμένη να της κάνει τη ζωή κόλαση. Ο Στρατής βοηθάει τον Νικόλα να δώσουν ένα μάθημα στους τύπους που του επιτέθηκαν. Ο Παύλος μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσονα και αποφασίζει το τελειωτικό του χτύπημα με ένα θανάσιμο σχέδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ