Ο Χάρης Λεμπιδάκης βρέθηκε στα γραφεία του okmag λίγο μετά την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερά μας για τους τηλεοπτικούς πρωταγωνιστές δίνοντας το δικό του ρεπορτάζ.

«Ήταν μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν. Μια τηλεοπτική σεζόν που πραγματικά τα είχε όλα. Είχε γερές δόσεις από ενημέρωση και λιγότερες από ψυχαγωγία. Αναγκαστικά, οι πιο πολλές εκπομπές έπρεπε να προσαρμοστούν στην ενημέρωση και νομίζω ότι οι πιο πολλές το έκαναν με επιτυχία και κέρδισαν και πόντους τηλεθέασης. Μην ξεχνάμε ότι αρκετοί παρουσιαστές πήραν συμβόλαια λόγω της ενημέρωσης και συνεχίζουν στα κανάλια που ήταν«, αναφέρει ο Χάρης Λεμπιδάκης για τη γεύση που του άφησε η τηλεοπτική σεζόν που πέρασε.

Για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα είναι η τηλεοπτική μου μητέρα. Μετά τον Γιώργο Παπαδάκη που είναι ο τηλεοπτικός μου πατέρας με τον οποίο ξεκίνησα το 1997 και μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω τη δουλειά αυτή και να μπω στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Συνεργαστήκαμε τρία χρόνια και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Χαίρομαι για την πορεία της και μπροστά από τις κάμερες. Γιατί πίσω από τις κάμερες όλοι γνωρίζουμε τη δουλειά που έχει κάνει και τους παρουσιαστές που έχει χτίσει. Και νομίζω ότι δικαιωματικά και το σταρ την έπεισε να συνεχίσει την επόμενη σεζόν και η ίδια όλη αυτή την επιτυχία την είδε και σε προτάσεις.

Για τη Φαίη Σκορδά

Επειδή την ξέρω τη Φαίη από εποχές Alter, έβλεπα ότι δεν είναι καλά στον αέρα. Παίχτηκε ένα θρίλερ το που θα πάει αλλά τον πρώτο λόγο τον είχε πάντα ο ΣΚΑΪ που ήθελε να κάνει τη Φαίη δικιά του και με τη Φαίη θα ενεργοποιούσε μια πρωινή ζώνη ψυχαγωγίας που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε.

Η Φαίη πάει στον ΣΚΑΪ σίγουρα πιστεύοντας ότι μπορεί να δώσει νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα είναι δυστυχώς εύκολα τα πράγματα. Ριψοκίνδυνη η κίνηση αυτή της Φαίης αλλά δεν υπήρχε και γυρισμός. Δεν μπορούσε να μείνει εκτός.

Για τον Νίκο Κοκλώνη

Χαίρομαι που ανήκω στους φίλους του τα τελευταία 12 χρόνια. Έχουμε περάσει απίστευτες στιγμές. Είναι ένα άτομο τρομερά ανήσυχο, θέλει να κάνει καινούργια πράγματα. Δίνει ευκαιρίες σε νέο κόσμο. Ετοιμάζει δύο τρομερές παραγωγές. Για το δεύτερο project δε θέλω να πω πολλά, όλοι έχουμε διαβάσει για ένα μουσικό talent show με τους 100 κριτές που εκεί νομίζω θα εκπλαγεί ο κόσμος με όλο αυτό που στήνει ο Νίκος.

Είναι 101% αυτό που είναι και πίσω από τις κάμερες, την πλάκα που κάνει, τη σοβαρότητα που δείχνει σε συγκεκριμένα πράγματα που θα σε πιάσει και θα σου πει «εδώ έγινε λάθος, εδώ δεν έπρεπε». Τα έχω δει στον αέρα και τα κάνει. Είναι απίστευτο, να ξέρεις έναν άνθρωπο και να νιώθεις διπλά υπερήφανος που αυτός ο άνθρωπος πίσω από της κάμερες είναι και οn air.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα μας αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Videographer: Βασίλης Οικονόμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ