Τους γνωρίσαμε στο περσινό GNTM όπου είδαμε όχι μόνο την πορεία τους μέσα στο παιχνίδι αλλά και τον έρωτά τους να γεννιέται. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και Mαριαγάπη Ξυπολιά είναι ακόμα ζευγάρι και φωτογραφήθηκαν μαζί για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησαν στον Γιώργο Πράσινο για την κοινή τους καθημερινότα , τα σχέδιά τους, που περιλαμβάνουν ταξίδια για δουλειές στο εξωτερικό, αλλά και το πώς άλλαξε η ζωή τους από τη στιγμή που γνώρισε ο ένας τον άλλο.

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης βρέθηκε και η κάμερα του okmag.gr και απάντησαν σε μερικές ακόμα ερωτήσεις για τη σχέση τους αλλά και για το ριάλιτι μόδας.

Τι συμβουλές θα δίνατε στους διαγωνιζόμενους του GNTM;

Mαριαγάπη: «Ένα βασικό πράγμα που θέλω να πω στα παιδιά είναι να κάνουν υπομονή και να έχουν γερό στομάχι γιατί ξέρω, έχω υπάρξει σε τέτοιες στιγμές που απλά θες να καθίσεις μόνος σου να ηρεμήσεις».

Αιμιλιάνο: «Εγώ περιμένω πως και πως αν έρθει η στιγμή να πάω ως guest στο GNTM. Αυτό που θα πω στα παιδιά, που θα ήθελα να μου έχουν πει και εμένα, είναι να μην τους επηρεάζει τίποτα ψυχολογικά καθώς αν αξίζεις και είσαι όμορφος πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μη είσαι κλειστός, να δείξεις στον κόσμο ποιος πραγματικά είσαι».

Θα σου λείψει η Μαριαγάπη τώρα που θα πάει στο Τόκιο;

Αιμιλιάνο: «Γενικά έχει λείψει ο ένας από τον άλλο για αρκετά χρονικά διαστήματα, σπαστά βέβαια διότι έχω πάει στο Μιλάνο αρκετές φορές. Έχουμε κάνει προθέρμανση για το μεγάλο διάστημα».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ