Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έδειχνε άψογη καθώς παρευρέθηκε στη δεύτερη τελετή των Retina ECO Awards στη Μαδρίτη. Η 49χρονη βασίλισσα εμφανίστηκε πολύ κομψή με ένα μαύρο δερμάτινο μίντι φόρεμα από το brand, & Other Stories. Συνδύασε το φόρεμα με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μεγάλα διαμαντένια σκουλαρίκια.

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε έδειχνε υπέροχα μαυρισμένη και επέλεξε ένα smoky eye, με σκούρο μπρονζέ eyeliner, statement βλεφαρίδες και ροζ κραγιόν. Εντύπωση έκαναν οι σκούροι τόνοι στα μαλλιά της. Η βασίλισσα επέλεξε να δώσει ένα πιο dark εφέ στο hair look της. Ένα αποτέλεσμα που έδειχνει ακόμη πιο έντονο στην μαυρισμένη της επιδερμίδα.

Η τελετή απονομής οργανώθηκε από την εφημερίδα El País σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων Capgemini για να τιμήσει τους καινοτόμους φορείς που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στο περιβάλλον.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στο Επίσημο Κολέγιο Αρχιτεκτόνων της Μαδρίτης και συμμετείχαν η Υπουργός Οικολογικής Μετάβασης και Δημογραφικής Πρόκλησης Τερέζα Ριμπέρα, η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και ο πρόεδρος της PRISA Joseph Oughourlian. Πέρυσι στα βραβεία η βασίλισσα παρουσίασε τέσσερα βραβεία στην τελετή για τα καλύτερα έργα από το 2020 που είχαν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της βιωσιμότητας και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Φωτογραφίες: Abaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ