Η βασίλισσα Λετίσια και η Μαρί Σαντάλ συναντήθηκαν στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Οι δύο γυναίκες είχαν μια θερμή συνάντηση μαζί με τους συζύγους τους την παραμονή της εξόδιου ακολουθίας.

Η Λετίσια μάλιστα έδειχνε να περνά όμορφα με την παρέα της συζύγου του Παύλου. Ωστόσο υπάρχει παρασκήνιο με μια παλαιότερη διαμάχη τους. Μια κόντρα που κρατούσε από το 2018.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον καθεδρικό ναό Πάλμα στη Μαγιόρκα, η Λετίσια και η τότε βασίλισσα Σοφία, λογομάχησαν μπροστά στις κάμερες. Αυτές οι εικόνες έκαναν τότε τον γύρο του κόσμου.

Η τότε βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, ήθελε να φωτογραφηθεί με τις εγγονές της, την πριγκίπισσα Λεονόρ, και την πριγκίπισσα Σοφία. Στο πλάνο μπροστά όμως μπήκε η Λετίσια για να αποτρέψει τη λήψη. Και τότε η 84χρονη ξεκίνησε να τη μαλώνει και μάλιστα μπροστά στις κάμερες.

Τότε με αφορμή το άβολο συμβάν η Μαρί-Σαντάλ έσπευσε να σχολιάσει στο Twitter: «Καμία γιαγιά δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση!», έγραψε με την ανάρτησή της στα social media να έχουν γίνει πρωτοσέλιδο σε πολλές ξένες εφημερίδες. Εκείνα τα σχόλια της Σαντάλ φέρεται να είχαν προκαλέσει διχόνοια μεταξύ της ισπανικής βασιλικής οικογένειας και αυτής του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ