Με μια νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram., η βρετανική βασιλική οικογένεια θέλησε να ενημερώσει για μια απώλεια. «Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του παρουσιαστή και κωμικού Πολ Ο’Γκρέιντι, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με την Αυτή Μεγαλειότητα για την υποστήριξη του Battersea, χαρίζοντας πολύ γέλιο και πολλές αναμνήσεις…».

Ο Battersea είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που φροντίζει για τη διάσωση των αδέσποτων τετράποδων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στον επίσημο λογαριασμό του Οργανισμού διαβάζουμε: «Ο Battersea ενώνει το έθνος στο πένθος για την απώλεια του Πολ Ο΄Γκρέιντι, ενός θρύλου της ψυχαγωγίας και πολυαγαπημένου πρεσβευτή στη φιλανθρωπική μας οργάνωση. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Για εκατομμύρια ο Πολ ήταν ο δημοφιλής τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής και κωμικός που φώτισε τις οθόνες τους με το έξυπνο χιούμορ και την αέναη γενναιοδωρία και ζεστασιά του. Ο Battersea θα θυμάται για πάντα τον Πολ ως έναν αφοσιωμένο φιλόζωο με τη μεγαλύτερη καρδιά, που ερωτεύτηκε κάθε σκύλο που συναντούσε στα κέντρα μας. Ο εκλιπών θα συνδέεται πάντα με τον Battersea και είμαστε πραγματικά λυπημένοι που χάσαμε έναν τόσο αληθινό φίλο και τεράστιο μέρος της φιλανθρωπίας μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ