Ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’ γιορτάζει δέκα χρόνια στον θρόνο της Ισπανίας. Την Τετάρτη ξεκίνησε μια σειρά από εκδηλώσει με μια τελετή στο Παλάτι.

Στις 18 Ιουνίου ο φακός απαθανάτισε τον βασιλιά Φελίπε με τη βασίλισσα Λετίσια και τις δύο κόρες τους, την πριγκίπισσα Λεονόρ και διάδοχο του θρόνου και την πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία.

Μάλιστα ο μονάρχης είχε στο πλάι του την πρωτότοκη κόρη του Λεονόρ.

Στ δεύτερη σειρά ήταν η βασίλισσα Λετίσια με την δεύτερη κόρη τους, Ινφάντα Σοφία.

Βασιλιάς Φελίπε – Βασίλισσα Λετίσια: H νέα εμφάνιση και τα σενάρια που θέλουν τον βασιλιά να έχει μιλήσει στις κόρες τους για το διαζύγιο

Να θυμίσουμε πως πριν από έναν μήνα ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας ζήτησαν από μια διάσημη φωτογράφο να τραβήξει νέα επίσημα πορτρέτα για να τιμήσουν την εικοστή επέτειο του γάμου τους.

Το βασιλικό ζευγάρι ήθελε προφανώς να δείξει πως είναι ενωμένο παρά τα δημοσιεύματα που μιλούν για διαζύγιο. Οι φήμες ξέσπασαν μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην κουνιάδος της για την παράνομη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Φελίπε – Βασίλισσα Λετίσια: Αγκαλιασμένοι στα επίσημα πορτρέτα για την 20η επέτειο γάμου τους παρά τα δημοσιεύματα για διαζύγιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ