Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι κάποιοι υπάλληλοι του The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Τζίμι Φάλον ισχυρίστηκαν ότι ο παρουσιαστής τους έχει ασκήσει εργασιακό bullying και ότι άλλο πρόσωπο δείχνει στις κάμερες και άλλο πίσω από αυτές.

Δύο νυν και 14 πρώην υπάλληλοι, από μέλη του συνεργείου παραγωγής και στελέχη γραφείου, μίλησαν στο Rolling Stone, υποστηρίζοντας ότι το Tonight Show ήταν ένας τοξικός, εργασιακός χώρος εδώ και χρόνια.

Επιπλέον ισχυρίστηκαν ότι είχαν δει τον Τζίμι Φάλον να μιλά απότομα στους συναδέλφους του, να βγάζει εκνευρισμό και να μειώνει το προσωπικό. Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν φόβους για τα «ξεσπάσματα» και την απρόβλεπτη συμπεριφορά του Φάλον. Τρία άτομα σοκάρουν όταν δηλώνουν ότι είχαν αυτοκτονικό ιδεασμό εξαιτίας του εργασιακού περιβάλλοντος. Ένας υπάλληλος λέει ότι έχασε σχεδόν 20 κιλά κατά τη διάρκεια του χρόνου που δούλευαν υπό την ηγεσία της showrunner Granet-Bederman κι ότι έκλαιγε μέχρι να κοιμηθεί κάθε βράδυ σύμφωνα με το Rolling Stone.

Άλλοι δύο υπάλληλοι λένε ότι είδαν τον Φάλον μεθυσμένο στη δουλειά το 2017. Άλλοι υπάλληλοι λένε σε διαφορετικές περιπτώσεις το 2019 και το 2020 ότι νόμιζαν ότι μύρισαν αλκοόλ στην αναπνοή του όταν μπήκαν μαζί του σε ασανσέρ κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Η συγγνώμη που ζήτησε

O Τζίμι Φάλον ζήτησε συγγνώμη μέσω μιας συνάντησης Zoom που είχε με τους υπαλλήλους του, το απόγευμα της Πέμπτης μετά από μια αναφορά του Rolling Stone σχετικά με τη συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

«Είναι ντροπιαστικό και νιώθω τόσο άσχημα. Συγγνώμη αν σας έφερα σε δύσκολη θέση, την οικογένεια και τους φίλους σας. Νιώθω τόσο άσχημα που δεν μπορώ καν να σας το πω. Θέλω αυτή η “παράσταση” να είναι διασκεδαστική, να περιλαμβάνει όλους, να είναι αστεία, να είναι η καλύτερη εκπομπή, οι καλύτεροι άνθρωποι».

Επιπλέον, ο Τζίμι Φάλον έχει και ανθρώπους που τον υποστηρίζουν καθώς ένας νυν υπάλληλος της εκπομπής που μίλησε με το people περιέγραψε τον Jimmy Fallon ως «σούπερ επικοινωνιακό» και «έναν πραγματικά, πραγματικά θετικό τύπο».

Διαβάστε επίσης: Maneskin: Εμφανίστηκαν στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ