Τον Τζεφ Μπέζο και τη σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο ‘Άσπεν στο Κολοράντο. Το ζευγάρι απόλαυσε τις χριστουγεννιάτικές διακοπές του κάνοντας σκι και απολαμβάνοντας μπέργκερ και τηγανιτές πατάτες μέσα στα χιόνια.


Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν φόρεσαν τις ειδικές μπότες του σκι και πήγαν στο Άσπεν. Ο φακός τους εντόπισε την Τρίτη στις χιονισμένες πλαγιές να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Το ζευγάρι, μάλιστα, δοκίμασε την τύχη του σε μερικές από τις πολλές πίστες της περιοχής.

Σύμφωνα με το TMZ το ζευγάρι έκανε σκι στις πλαγιές για περίπου μιάμιση ώρα προτού επιστρέψει γύρω στο μεσημέρι στο πολυτελές τους κατάλυμα. Οι δύο τους ανήκαν σε μια μεγάλη ομάδα με έναν εκπαιδευτή, ωστόσο ήταν ασαφές αν ήταν παρόντες κάποιοι από τους πάμπλουτους φίλους του Μπέζος.

Ο Τζεφ και η Λόρεν είναι αχώριστοι και τα τελευταία 3 χρόνια, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και ουσιαστικά ζουν μαζί. Η Λόρεν αποκάλυψε μάλιστα ότι σχεδιάζει να εκτοξεύσει στο διάστημα τον πύραυλο Blue Origin του Μπέζος τον επόμενο χρόνο και πως θα είναι ένα αποκλειστικά γυναικείο πλήρωμα.

Να σημειώσουμε πως ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Αmazon, Τζεφ Μπέζος είναι πιθανό να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί τα επόμενα έξι χρόνια. Η καθαρή περιουσία του Μπέζος θα αυξηθεί μέχρι το έτος 2026 και θα κερδίσει τον τίτλο του τρισεκατομμυριούχου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ