Για το κινηματογραφικό μέλλον του Spider Man μίλησε ο Τομ Χόλαντ. Ο διάσημος ηθοποιός που έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του «Πίτερ Πάρκερ» αποκάλυψε αν θα συνεχίσει να υποδύεται τον συγκεκριμένο ρόλο. Και συγκεκριμένα, ο Τομ Χόλαντ αποκάλυψε ότι «θα έχει κάνει κάτι λάθος» αν υποδύεται τον Spider Man μετά τα 30.

Ο Τομ Χόλαντ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ μίλησε για το κινηματογραφικό franchise Spider Man και για πόσο ακόμη σκοπεύει να υποδύεται τον υπερήρωα της Marvel.

«Ίσως είναι καιρός να προχωρήσω» ανέφερε o Άγγλος ηθοποιός. «Ίσως το καλύτερο για τον Spider Man είναι να κάνουν μια ταινία του Μάιλς Μοράλες. Πρέπει να λάβω υπόψη μου και τον Πίτερ Πάρκερ, γιατί είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Αν υποδύομαι τον Spider Man μετά τα 30 μου, θα έχω κάνει κάτι λάθος» σημείωσε.

Ο Τομ Χόλαντ, ο οποίος είναι τώρα 25 ετών, έχει πρωταγωνιστήσει ως ο υπερήρωας «Πίτερ Πάρκερ» σε πέντε ταινίες του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel και η επερχόμενη ταινία και έκτη εμφάνισή του στο franchise Spider Man: No Way Home σηματοδοτεί το τέλος του συμβολαίου του για τον ρόλο.

Αν και ο Χόλαντ είχε προηγουμένως πει ότι βλέπει αυτή την τελευταία ταινία ως το «τέλος του franchise», η παραγωγός του Spider Man, Έιμι Πάσκαλ δήλωσε στο GQ ότι συζήτησε με τον ηθοποιό το ενδεχόμενο να μείνει περισσότερο στον ρόλο.

«Του είπα να γυρίσει 100 ακόμα» ανέφερε η παραγωγός. «Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω ταινίες με τον Spider-Man χωρίς αυτόν. Αστειεύεστε;» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το The Cosmic Circus, η Disney και η Sony βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις σχετικά για συμφωνία με υπηρεσία streaming για πρότζεκτ που θα ακολουθεί τη ζωή του Πίτερ Πάρκερ «σε μια εναλλακτική μορφή».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ