Η Ντόρα Μπακογιάννη μέρες μετά την εκλογική αναμέτρηση που έλαβε χώρα ανήμερα της γιορτής του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης, προχώρησε σε μία ανάρτηση για τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αφορμή η σημερινή δύσκολη ημερομηνία για την οικογένειά τους. Αφού σαν σήμερα το 2017 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή.

«Δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις!», ανέφερε αρχικά η πολιτικός. Στη συνέχεια σχολιάζοντας και το εκλογικό αποτέλεσμα σημείωσε: «Αλλά την ημέρα της γιορτής σου ήθελα τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μας για τον θρίαμβο του Κυριάκου και ήθελα να δεις την Κρήτη μας μπλε. ΝΜ».

Τι έγραφε η Ντόρα Μπακογιάννη πριν από λίγες ημέρες για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε εκφράσει τη χαρά της και τη συγκίνησή της μετά τις εκλογές για το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων έγραφε τότε:

«Είναι πραγματικά μια καταπληκτική μέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, οι οποίοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έδωσαν στον Χανιώτη πρωθυπουργό την μεγάλη χαρά να δει στην γενέτειρα του την Νέα Δημοκρατία να παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό της σε ολόκληρη την Κρήτη.

Και ταυτόχρονα, να γίνεται ολόκληρη η Κρήτη μπλε. Ιστορικά αυτό δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά. Αυτή είναι μια νίκη η οποία μετά βεβαιότητας έχει συγκινήσει όλους μας και εμένα προσωπικά πάρα πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά.

Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει από αύριο με σεμνότητα, με ταπεινότητα, γνωρίζοντάς ότι ο κόσμος έχει προβλήματα, αποφασισμένοι, όμως, όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μπακογιάννη: To συγκινητικό μήνυμα για τα 11 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ