Ο νέος κύκλος της σειράς Τhe Crown έρχεται στο Νetflix. Οι παραγωγοί ωστόσο ανακοίνωσαν πως αναζητούν έναν έφηβο που θα υποδυθεί τον νεαρό πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα η αγγελία για τον ρόλο του δούκα του Σάσεξ κυκλοφόρησε στο Twitter.

Σύμφωνα με την αγγελία η σειρά αναζητά «έναν εξαιρετικό νεαρό ηθοποιό» για τον ρόλο, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβριο. Μάλιστα στο κείμενο σημειώνουν ότι απαιτείται «μια μεγάλη φυσική ομοιότητα» με τον πρίγκιπα Χάρι. Η προηγούμενη εμπειρία υποκριτικής είναι λιγότερο σημαντική.

Οι ηθοποιοί θα πρέπει να είναι μεταξύ 16 και 20 ετών. Καλούνται να υποβάλουν μια φωτογραφία και ένα σύντομο βίντεο μιλώντας για ένα από τα πάθη τους. Θα πρέπει επίσης να κινηθούν αρκετά γρήγορα. αφού η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 14 Οκτωβρίου.

Να σημειώσουμε πως η νέα σεζόν του The Crown κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με μια αναφορά που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, τη σεζόν υποτίθεται ότι θα ακολουθούσε το φημολογούμενο ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix. Ωστόσο, τα σχέδια φαίνεται να έχουν αλλάξει μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ