Στο εξωτερικό φαίνεται πως βρουν ακόμα μια φορά τα Χριστούγεννα τον Ηλία Ψινάκη. Αυτή τη φορά επέλεξε τη γαλλική πρωτεύουσα για να μπει στο κλίμα των γιορτών. Μάλιστα, μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους από το στολισμένο Παρίσι και τις βόλτες του.

Λίγο πριν από το ταξίδι του στο Παρίσι, ο επιχειρηματίας, μάνατζερ και πρώην δήμαρχος είχε βρεθεί να διασκεδάζει στην κουμπάρα του Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια ξεκίνησε εμφανίσεις στο Baraonda και δεν θα μπορούσε να μη τη στηρίξει.

Είδαμε τον Ηλία Ψινάκη να ανεβαίνει μάλιστα και στη σκηνή για να παίξει πιάνο. Πρόκειται για ένα από τα ταλέντα του που δεν είναι ευρέως γνωστά.

Το δείπνο σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Σε ένα από αυτά τον βλέπουμε να δειπνεί στο Hôtel Costes.

Σε κλίμα γιορτινό

Σε ένα δεύτερο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Ηλία Ψινάκη να ποζάρει στο στολισμένο Four Seasons Hotel George V. «Ετοιμάζομαι για τα Χριστούγεννα», σημείωσε στη λεζάντα.

Το βιβλίο της ζωής του

Ο Ηλίας Ψινάκης ζούσε πάντα μια γεμάτη ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να τη μοιραστεί μέσα από ένα βιβλίο. Αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο που αφορά στη ζωή του από την ώρα που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα. Θα γράφονται αλήθειες για όλους και για όλα. Ιστορίες που ενδεχομένως θα προκαλέσουν έντονες συζητήσεις και αναστάτωση. Η ιδιαιτερότητα του βιβλίου όμως, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, είναι ότι αντί να γράφεται, μαγνητοσκοπείται.

Μερικές από τις διεθνείς προσωπικότητες που θα φαίνεται πως θα «πρωταγωνιστήσουν» θα είναι ο Μικ Τζάγκερ, ο Φρέντι Μέρκιουρι, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Βαλεντίνο και ο Βερσάτσε. Θα δούμε ακόμα ιστορίες για βασιλείς και πρίγκιπες αλλά και πολλές ακόμα διάσημες προσωπικότητες: από καλλιτέχνες, πολιτικούς, αθλητές, επιστήμονες και ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ