Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών άφησε ο Στηβ Κακέτσης το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Μαΐου με φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα να απευθύνουν δημόσια το δικό τους αντίο.

Ένας από τους φίλους του, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή T Live και την Τατιάνα Στεφανίδου για τα τελευταία χρόνια ζωής του γνωστού επιχειρηματία.

«Χάσαμε τον φίλο μας και εγώ και εσύ. Τον περιγράψατε τόσο καλά τον Στηβ που δεν ξέρω και εγώ τι να προσθέσω. Τατιάνα, ο Στηβ έχει πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια. Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει. Έκλεισε και τα παράθυρα, δεν τα άνοιγε. Όταν έκλεισε τα μαγαζιά, έπεσε σε μελαγχολία. Δεν ήθελε να βγει έξω. Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε έξω από το σπίτι, είχε απομονωθεί εκεί μέσα. Τον γνώρισα την δεκαετία του ’70 στην Αμερική», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Δεν ήθελε να έχει επαφή με τον έξω κόσμο»

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Από τότε που έχασε τα μαγαζιά δεν ήταν ο Στηβ Κακέτσης που ξέραμε. Το άντεξε και πάντα μας έλεγε ότι κάνει υπομονή για το παιδί του. Δεν ήθελε να έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Την Κατιάνα Μπαλανίκα δεν την ξεπέρασε ποτέ. Πάντα τού στάθηκε στις άσχημες στιγμές του».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η κινηματογραφική ζωή του Στηβ Κακέτση: Από τις κερδοφόρες επιχειρήσεις και τους παραμυθένιους έρωτες στα χρέη και τη φυλακή!

Στηβ Κακέτσης: Ο γάμος με την Κατιάνα Μπαλανίκα και ο γοητευτικός γιος τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ