Σε γλυκιά αναμονή για το πρώτο τους παιδί βρίσκονται η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Το ζευγάρι μετά από 1,5 χρόνο σχέσης και έναν δυνατό έρωτα που κράτησαν για πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι στα καλύτερά του, με την ηθοποιό να διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η αποκάλυψη για τα ευχάριστα νέα έγινε κατά την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα σε φιλανθρωπική εκδήλωση για το Make A Wish. Εκεί η Βίκυ Κάβουρα εμφανίστηκε με ένα total black outfit, που άφηνε να φανεί η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της. Το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είχε συναντηθεί στην εκδήλωση που ήταν και η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε το νέο της εγκυμοσύνης.

Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Λίγο αργότερα στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής και είναι κορίτσι.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η Βίκυ Κάβουρα είχε αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε πριν από λίγο καιρό, καθώς θα συνεχιζόταν στη Θεσσαλονίκη και λόγω της εγκυμοσύνης δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει έναν 5χρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του. «Επειδή έχουμε κάνει πολύ παρέα, με τη Βίκυ, η δημιουργία της οικογένειας ήταν για εκείνη κάτι πιο σημαντικό από την καριέρα. Η Βίκυ έχοντας μείνει και αρκετό καιρό μόνη της, ήθελε να κάνει μια σχέση που θα έχει τέτοια προοπτική», ανέφερε ακόμα ο Νίκος Γεωργιάδης.

Το love story του αθόρυβου έρωτά τους

H Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατεύοντας την προσωπική ζωή του.

Οι δυο τους συναντήθηκαν το φθινόπωρο του 2022 σε κοινή παρέα και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησαν αθόρυβα τη σχέση τους, με τον έναν να βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του άλλου στις επαγγελματικές δραστηριότητές του, αποφεύγοντας τα φωτογραφικά φλας.

Στις αρχές του Νοεμβρίου του 2022, η Βίκυ Κάβουρα εντοπίστηκε στις κερκίδες του γηπέδου να παρακολουθεί τον αγώνα του αγαπημένου της και τότε άρχισαν οι πρώτοι ψίθυροι για τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο του 2023 η ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή στο προφίλ της στο Instagram. Κάπως έτσι ήρθε και η επιβεβαίωση αυτού του έρωτα.

«Το ότι δημοσιοποίησα τη σχέση μου σημαίνει ότι δεν κρύβω τίποτα αλλά δεν θα το συζητήσουμε κιόλας. Ό,τι ήταν να πω, το είπα μέσα από αυτή τη φωτογραφία. Είμαι ευτυχισμένη», είχε εξομολογηθεί η ίδια.

Ακολούθησε η απόφαση του ζευγαριού να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να μείνει κάτω από την ίδια στέγη. Οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στο εξωτερικό, έκαναν λίγες κοινές εξόδους σε κοσμικά μέρη και τώρα περιμένουν με χαρά το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ