Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βασιλικη Τρουφάκου που ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για το μωρό που περιμένει. Η γνωστή ηθοποιός που απολαύσαμε τον χειμώνα στον ρόλο της γιατρού Σοφίας Αλεξανδρή στον Alpha, ενώ καθηλώνει και με την ηρωίδα της στο Famagusta στο Mega, αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων στην προσωπική της ζωή και επιλέγοντας να κρατά τις σχέσεις της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για το πρώτο της παιδί μέσω Instagram.

«Η ζωή, το θαύμα της ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική Τρουφάκου και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Η Βασιλική Τρουφάκου πρωταγωνιστεί ατην παράσταση «Πόλεμος και Ειρήνη» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και έκανε πρεμιέρα στα τέλη του Γενάρη. Μετά την παράσταση η ίδια είχε φωτογραφηθεί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Επιλέγοντας μάλιστα ένα oversize Μαύρο φόρεμα, η ίδια δεν είχε αποκαλύψει το ευχάριστο νέο.

Από την παράσταση «Πόλεμος και Ειρήνη» (NDP).
H Βασιλική Τρουφάκου, o Νίκος Διαμαντής και η Εστέλλα Κοπάνου. (NDP)

Τέλος, αξίζει να ανφέρουμε πως δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο σύντροφός της, ωστόσο, σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγους μήνες στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο είχε αναφέρει.

Η Βασιλική Τρουφάκου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα και τις σχέσεις με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο. «Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενη. Είμαι σε καλά φεγγάρια τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου».

Στην ίδια συνέντευξη και στην ερώτηση γιατί δεν μιλά ποτέ για την προσωπικό της ζωή η Βασιλική Τρουφάκου είχε απαντήσει: «Δεν προκαλώ, δεν ενοχλώ. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που επιδώκουν να έχουν μια κάμερα μέσα στο σπίτι τους και δεν το κατακρίνω. Εγώ απλώς δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Είμαι αρκετά ανοιχτός άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι θέλει κάποιος να μάθει με ποιον
είμαι, για πόσο είμαι και πού είμαι. Ή πότε θα χωρίσω, αν θα χωρίσω και πώς θα χωρίσω. Αυτό δεν δίνει κάποια αληθινή πληροφορία, είναι απλά κουτσομπολιό. Νομίζω πως αν θέλει να με μάθει κάποιος, μπορεί κάλλιστα από αυτή τη συνέντευξη να καταλάβει τι τύπος είμαι».

Προτιμάς ο σύντροφός σου να μην προέρχεται από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο με σένα;

Μου έχει τύχει. Είχα σχέση με έναν ηθοποιό, αλλά γενικά δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη και ζεστασιά στο να κάνω σχέση με άτομα μέσα από αυτό τον χώρο. Μετά τις πρώτες εμπειρίες μου, επιλέγω να κάνω σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου. Με ξεκουράζει. Ξέρεις, έχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. Θα μου πεις «όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες». Ναι, αλλά δεν ψάχνεις δουλειά ανά τρίμηνο. Εμείς είμαστε νομάδες Όταν είσαι με έναν άλλο ηθοποιό, έχεις την αλληλεγγύη και τη συνενοχή ενός κοινού πεδίου, αλλά όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, ξεκούραση και απόσταση. Νιώθεις ότι μιλάς με φυσιολογικούς ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ