«Ο άπιστος πρίγκιπσς», «Η πέτρα του σκανδάλου», «η δυστυχισμένη Νταϊάνα κατέρρευσε». Τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών tabloid στόχευαν επί χρόνια τη σκανδαλώδη σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Ωστόσοσ, οι μεγάλοι έρωτες φορούν τελικά νυφικό και στη δική τους περίπτωση στέμμα.

«Νιώθω ότι έχουμε κάτι κοινό. Η προγιαγιά μου ήταν η ερωμένη του προ-προπάππου σας» ήταν τα πρώτα, σχεδόν προκλητικά, λόγια που άκουσε από το στόμα της νεαρής τότε Καμίλα Σαντ ο πρίγκιπας Κάρολος. Το καλοκαίρι του 1970, νεαροί ακόμη και άγνωστοι μεταξύ τους, συναντιούνται για πρώτη φορά ενώ παρακολουθούν έναν αγώνα πόλο στο Great Windsor Park στο Λονδίνο. Ο σημερινός Βρετανός μονάρχης την ξεχώρισε αμέσως και η μεταξύ τους σύνδεση, την οποία ο Κάρολος χαρακτήριζε «ήρεμη, χαρούμενη, ευτυχισμένη», είχε πια ξεκινήσει να χτίζεται.

Όπως έχουν αποκαλύψει άνθρωποι που είχαν ζήσει αυτή τη «σπίθα» ανάμεσά τους, ο πρίγκιπας λάτρευε το γεγονός ότι γελούσαν τα μάτια της και έβρισκε αστεία τα ίδια «χαζά» πράγματα με εκείνον, ενώ ήταν φιλική και χαλαρή μαζί του. Το 1971 ο νεαρός πρίγκιπας έπρεπε να παρουσιαστεί στο Ναυτικό, με αποτέλεσμα να μπει μια άνω τελεία στη σχέση τους. Οι αναφορές της εποχής μιλούσαν για έναν έρωτα χωρίς μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Φωτογραφίες: AFP, Zuma, Abaca/Visual Hellas, Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ