Η είδηση για τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει ο βασιλιάς Κάρολος ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης με τον ίδιο να έχει ξεκινήσει ήδη τη θεραπεία του. Στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του σύζυγος που συνεχίζει –όπως έκανε πάντα τα τελευταία 50 και πλέον χρόνια σε διαφορετικές συνθήκες– να είναι η γυναίκα-ασπίδα στις επικίνδυνες στροφές της ζωής του.

Η έγκριση της βασίλισσας Ελισάβετ

Το 2000, με αφορμή τα 60ά γενέθλια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο πρίγκιπας Κάρολος παρέθεσε μια δεξίωση προς τιμήν του στο Χάιγκροουβ. Εκεί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που τόσο επιθυμούσε ανάμεσα στη μητέρα του και την αγαπημένη του, Καμίλα, μετά από δεκαετίες αναμονής. Η βασίλισσα Ελισάβετ με αυτό τον τρόπο έδινε την έγκρισή της για αυτή τη σχέση ύστερα σχεδόν από 30 χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2005, ο πρίγκιπας Κάρολος και η αγαπημένη του επισημοποίησαν επιτέλους τη σχέση τους και παντρεύτηκαν με κλειστό πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Ουίνδσορ. Και μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος να μην έδωσαν το «παρών» στην τελετή, παρευρέθηκαν όμως στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου το νιόπαντρο ζευγάρι πήρε την ευχή της Εκκλησίας μπροστά σε 800 καλεσμένους.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Φωτογραφίες: AFP, Zuma, Abaca/Visual Hellas, Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη έξοδος του από τότε που ξεκίνησε τη θεραπεία για τον καρκίνο

Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση πως νοσεί με καρκίνο

Βασιλιάς Κάρολος: Xαμογελαστός στην πρώτη φωτογραφία μετά τη διάγνωση με καρκίνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ