Σίγουρα ένα τεράστιο κεφάλαιο απ0ό την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της Τζένιφερ Άνιστον στο Αllure είναι αφιερωμένο στον Μπραντ Πιτ. Και αυτό λέει πολλά. Τι κι αν σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, σκοπεύει να τον μηνύσει για 100 εκατομμύρια δολάρια λόγω μιας εταιρείας παραγωγής που ξεκίνησε το ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με το όνομα Plan B; Σίγουρα ο άντρας που τη σημάδεψε όσο κανένας άλλος ήταν ο Μπραντ Πιτ.

«Ήταν μια όμορφη, περίπλοκη σχέση»

«Δεν είπα ποτέ στη ζωή μου ότι δεν θέλω παιδιά. Ήθελα, θέλω και θα κάνω! Πάντα ήθελα να αποκτήσω παιδιά, όμως δεν θα παρατούσα ποτέ την προοπτική μιας καριέρας. Τα θέλω όλα! Θα συμβεί» είχε πει το 2005 στην πρώτη της συνέντευξη μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ.

Πάνω: Τον Ιανουάριο του 2020 με τον Μπραντ Πιτ στα παρασκήνια της τελετής απονομής των Βραβείων SAG

Μετά από πέντε χρόνια γάμου (2000-2005), το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ γκρέμισε το παραμύθι της ζωής τους που είχε χτιστεί από τα ΜΜΕ. «Υπάρχει ένας απίστευτος άντρας που αυτή τη στιγμή γυρνάει στους δρόμους και είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να είμαι παντρεμένη και να έχω ένα παιδί. Συνεχίζω να πιστεύω στον γάμο 100%… Ήταν μια όμορφη, περίπλοκη σχέση. Για μένα είναι θλιβερός ο τρόπος που υποβαθμίστηκε όλο αυτό και έγινε απλά ένα κλισέ του Χόλιγουντ» είχε πει η σταρ.

To 1999 με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ στην Πορτογαλία, στις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους. «Ξέραμε από το πρώτο ραντεβού πώς θα καταλήξει. Ήταν περίεργο. Τον παντρεύτηκα γιατί ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Δεν θα ήθελα να είμαι με
οποιονδήποτε άλλο. Θα θέλαμε να κάνουμε τουλάχιστον δύο μωρά» είχε πει για εκείνον το 2004.

Πολύ σύντομα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους Μπραντ Πιτ ήταν πια ζευγάρι με την Αντζελίνα Τζολί, τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Ο κύριος και η κυρία Σμιθ (2005) και τον Μάιο του 2006 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Σάιλο. Η Τζένιφερ, όπως έχει πει έχει συναντήσει μία φορά στη ζωή της τη γυναίκα που τα ΜΜΕ θεωρούσαν υπαίτια για το τέλος του γάμου της. «Της είχα πει: “Ο Μπραντ είναι τόσο ενθουσιασμένος με τη συνεργασία σας. Ελπίζω να περάσετε πολύ καλά”».

Φωτογραφίες: Alamy/Abaca/Backgrid/Mega/Visual Hellas, Getty Images/Ideal Image, Instagram

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ