Τους έχουμε γνωρίσει στο απόγειο της καριέρας τους και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τους φανταστούμε σε κάποιο άλλο επάγγελμα πέραν της καλλιτεχνικής τους ασχολίας. Κι όμως, υπάρχουν 10 σταρ, που ξεκίνησαν από διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό πριν να καταλήξουν στην ελληνική showbiz.

Χρήστος Χολίδης

Ο Χρήστος Χολίδης πριν ασχοληθεί με το τραγούδι και βρεθεί στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες ήταν μπασκετμπολίστας.

Τάκης Ζαχαράτος

Πριν βρεθεί στη σκηνή και παρουσιάσει τις ξεχωριστές παραστάσεις στις οποίες και τον απολαμβάνουμε κάθε χρόνο, ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν κομμωτής.

Γιάννης Πλούταρχος

Εκτός από τον Τάκη Ζαχαράτο, στην κομμωτική είχε διαπρέψει και ο Γιάννης Πλούταρχος πριν ασχοληθεί με το τραγούδι. Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει μιλήσει πολλές φορές για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, αλλά και την τέχνη του, που δεν την ξεχνά.

Σίσσυ Χρηστίδου

Μπορεί να είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της, η Σίσσυ Χρηστίδου όμως στο παρελθόν έχζει ασχοληθεί και με άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», πριν από χρόνια η είχε εργαστεί σε τράπεζα. Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν τραπεζική υπάλληλος, δεν άντεξε όμως τη νοοτροπία του δημόσιου υπαλλήλου και ασχολήθηκε με την τηλεόραση.

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Μπορεί η καριέρα της να εκτοξεύθηκε με τον ρόλο της στους «Απαράδεσκτους» η Δήμητρα Παπαδοπούλου, όμως, εκτός από ηθοποιός και σεναριογράφος έχει υπάρξει και καθηγήτρια Αγγλικών.

Η Δήμητρα παπαδοπούλου – Φωτογραφία: NDP.

Αντώνης Ρέμος

Είναι ένας από τους κορυφσα’ιοπυς Έλληνες ερμηνευτές, ωστόστο στο παρελθόν ο Αντώνης Ρέμος είχε κάνει και άλλες δουλειές. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος και μάλιστα με καμάρι, έχει υπάρξει υδραυλικός και κρεοπώλης.

Γιώργος Καπουτζίδης

Ένας ακόμη ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος είναι και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ίδιος πριν ασχοληθεί με το θέαμα ήταν πωλητής σε κατάστημα με τουριστικά είδη στο Μοναστηράκι. Δεν ήταν και τόσο τυχαίος τελικά ο ρόλος του Χοσέ στις «Σαββατογεννημένες».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης – Φωτογραφία: NDP.

Μαρία Καβογιάννη

Η Μαρία Καβογιάννη που έχουμε αγαπήσει μέσα από τους τηλεοπτικούς και θεατρικούς της ρόλους, πριν ασχοληθεί με την υποκριτική ήταν δασκάλα.

Καίτη Κωνσταντίνου

Η Καίτη Κωνσταντίνου που άφησε το δικό της στίγμα ως τηλεοπτική Σωσώ -και είχε συναντηθεί μάλιστα και στα «Εγκλήματα» με τη Μαρία Καβογιάννη, είχε εργαστεί επίσης στο παρελθόν ως δασκάλα.

Η Καίνη Κωνσταντίνου – Φωτογραφία: NDP.

Χάρης Ακριτίδης

Ο Χάρης Ακριτίδης είναι ένας ατόφιος λαϊκός τραγουδισστής, που γεμίζει τα μαγαζιά με το κοινό του. Ωστόσο, στο παρελθόν είχε διαφορετική εργασία, η οποία ήταν μάλιστα και προσοδοφόρα για εκείνον. Όπως είχε αποκαλύψει από μικρός είχε ασχοληθεί με τα αυτοκίνητα και είχε το δικό του συνεργείο.

Διαβάστε επίσης:

20 γνωστές και άγνωστες συγγένειες Ελλήνων διασήμων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ