Σε δικά τους εξοχικά περνούν τα καλοκαίρια της ζωής τους και κάποιοι ακόμη από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ελληνικού σινεμά.

Η Άννα Φόνσου διατηρεί μέχρι και σήμερα ένα υπέροχο εξοχικό στην Τήνο.

Η Άννα Φόνσου πάντα λάτρευε τη θάλασσα. Στη φωτογραφία σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας «Το αγοροκόριτσο» (1959).

Η Μαίρη Χρονοπούλου ζει μόνιμα στην Παιανία σε μια βίλα που διαθέτει πολλά οπωροφόρα δέντρα και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, στα τέλη της δεκαετίας του 1950, έτοιμη για ένα μακροβούτι.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, αν και κάηκε η ιστορική βίλα της στην Κινέτα, όπου ευτυχώς διασώθηκε ένα μέρος του σπιτιού της, συνεχίζει να μένει τα καλοκαίρια εκεί, καθώς δηλώνει δεινή κολυμβήτρια.

Η Νόρα Βαλσάμη μετακόμισε μόνιμα στη Σύρο, σε ένα υπέροχο παραδοσιακό σπίτι, αφού αγαπά ιδιαίτερα το νησί και η Ρίκα Διαλυνά παραθερίζει κάθε καλοκαίρι στο Πόρτο Ύδρα, σε μια βίλα που την έφτιαξε με πολύ γούστο και μεράκι.

Η Νόρα Βαλσάμη σε διάλειμμα από το γύρισμα της ταινίας «Κάτι κουρασμένα παληκάρια» (1967).

Τα περιοδικά της δεκαετίας του ’60 στα καλοκαιρινά τους τεύχη φιλοξένησαν πολλά από τα αστέρια του εγχώριου ελληνικού κινηματογράφου, πάντα με μπικίνι, αφού τα σώματά τους ήταν ιδιαίτερα καλλίγραμμα, ανεβάζοντας τις πωλήσεις τους στα ύψη.

Υπέροχα κορίτσια… στην κυριολεξία για φίλημα. Ζωή Λάσκαρη, Ελένη Προκοπίου, Χλόη Λιάσκου, Γκιζέλα Ντάλι, Έλενα Ναθαναήλ και πολλές ακόμη.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ