Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πόλα Μπαντόσα έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Ο Έλληνας τενίστας και η αγαπημένη του ήταν ένα από τα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι και τώρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Εύλογο λοιπόν είναι το ερώτημα του τι συνέβη και εξαφανίστηκαν όλες οι κοινές τους φωτογραφίες από το προφίλ που έχουν δημιουργήσει στο Instagram.

Οι Tsitsidosa όπως είναι το όνομα του λογαριασμού που έχουν δημιουργήσει μαζί, πλέον έχει σιγήσει και δεν υπάρχει ούτε μία κοινή φωτογραφία τους.

Πώς ξεκίνησε η σχέση και τα ταξίδια του ζευγαριού

Στις αρχές του καλοκαιριού κυκλοφόρησαν οι φήμες για το ειδύλλιο του Στέφανου Τσιτσιπά με την Ισπανίδα τενίστρια, Πόλα Μπαντόσα. Φήμες που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram τους.

Ακολούθησαν οι κοινές εμφανίσεις τους από ταξίδια και βόλτες του ζευγαριού. Ο Έλληνας τενίστας και η σύντροφός του, πέρασαν όλο το καλοκαίρι μαζί, έκαναν διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό και δεν σταμάτησαν να μοιράζονται με τον κόσμο φωτογραφίες και από τις πιο τρυφερές τους στιγμές μαζί.

Η εξομολόγηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον έρωτά του.

Ο Έλληνας τενίστας παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική Blind και παραδέχτηκε τη σχέση του λέγοντας: «Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξομολογήθηκε: «Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη».

Ακολούθησαν τα ταξίδια του ζευγαριού σε Μόντε Κάρλο, Νέα Υόρκη, αλλά και Ελλάδα.

Πριν από λίγες μέρες οι δυο τους βρέθηκαν στην Αθήνα με αφορμή τους αγώνες Davis Cup στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Και τώρα οι δυο τους αποφάσισαν να σβήσουν τις κοινές τους φωτογραφίες, κάνοντας πολλούς να υποθέσουν πως έφθασε το τέλος της σχέσης τους.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ