Μια κοινή πορεία με τα πάνω και τα κάτω τους έχουν διαγράψει τα τελευταία 16 χρόνια η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα και ο αγαπημένος της ζουν ένα ξεχωριστό love story και είναι μαζί μια ολόκληρη ζωή. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, η Σοφία Καρβέλα έστειλε ένα μήνυμα αγάπης στον καλό της για τα γενέθλιά του και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως οι δυο τους πήραν διαζύγιο. Ωστόσο, η εεπανασύνδεση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ζει στην Αμερική με τους γιους του: τον Νινίκο και τον Νέστορα.

«Είναι τα γενέθλια αυτού του τύπου. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε.

Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σοφία Καρβέλα επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι το ζευγάρι πήρε διαζύγιο πριν από λίγο καιρό.

Ωστόσο, οι δυο τους είναι πια μαζί και η αγάπη τους είναι αυτή που τους κρατά ενωμένους. Οι δυο τους μένουν φυσικά στην Αμερική μαζί με τα αγόρια τους.

Τα 16 χρόνια κοινής ζωής, ο γάμος και το love story

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Νίκο και τον Νέστορα, είναι παντρεμένο εδώ και 7 χρόνια. Ο γάμος τους έγινε στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο του 2014. Ωστόσο, η επέτειος που γιορτάζουν πάντα οι δυο τους είναι η επέτειος γνωριμίας τους. Αυτή είχε γίνει τον Ιούλιο του 2005.

Τον Ιούλιο του 2021, μάλιστα η Σοφία Καρβέλα είχε κάνει μια ανάρτηση για τον σύντροφό της αναφέροντας: «Προφανώς δεν ήταν αγόρι για σχέση. Ποιος γελά τώρα; Ευτυχισμένα 16 χρόνια με βασανιστήρια και ευτυχία και πάλι βασανιστήρια, αγάπη μου».

Η Άννα Βίσση, μόλις είδε την ανάρτηση της κόρης της, έσπευσε να της αφήσει το σχόλιό της. «Αυτά του λες και κάνεις και δε σε αλλάζει με τίποτα! Αφιερωμένο τραγούδι: …κανένας μωρό μου λαλαλαλα! Θυμάστε που με ξυπνάγατε να σας το τραγουδήσω;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως το τραγούδι «Κανένας» ήταν από τα αγαπημένα του ζευγαριού στην αρχή της σχέσης του. Η Άννα Βίσση μάλιστα πέρσι είχε κάνει και μια αποκάλυψη γι’ αυτό το τραγούδι σε συναυλία, όπου είχαν βρεθεί η κόρη της με όλη την οικογένεια.

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους σου λένε “μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ό,τι θέλω”. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν, τραγούδα μου τώρα το “Κανένας”. Λέω “Σοφία μου κοιμάμαι είναι 4 η ώρα” και μου απαντούσε “Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι”… και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά, εκεί που εγώ την είχα βρει μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…», είχε αποκαλύψει η Άννα Βίσση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ