Αχώριστοι είναι εδώ και λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το ζευγάρι μετά την πρώτη κοινή εμφάνισή του στα τέλη του Οκτώβρη στο πάρτι που έκανε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος, είναι συνεχώς μαζί.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι τραγoυδίστρια και ηθοποιός αλλά έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ «My style rocks». Η Τζόρτζια ήρθε τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα λόγω της σχέσης της με τον 84χρονο νομικό Κωνσταντίνο Πλεύρη. Μια σχέση που παραδέχθηκαν στις τηλεοπτικές κάμερες και οι δυο.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μάλιστα, είχε δηλώσει πως τον απασχολεί η διαφορά ηλικίας που έχει με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ωστόσο είναι κάτι που το συζήτησαν και το ξεπέρασαν.

Μιλώντας για αυτή τη σχέση, ο γιος του γνωστού νομικού, Θάνος Πλεύρης είχε δηλώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Σεβόμαστε την επιλογή του πατέρα μας αλλά παίρνουμε και τις αποστάσεις μας. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Προσπαθείς από τη μία να διαχειριστείς μια προσωπική σχέση που δεν πρέπει να πειράζεται, τα παιδιά με τους γονείς θα πρέπει να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν πάντα να έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Να κοιτάς όμως ότι και αυτές οι επιλογές πρέπει να σε επηρεάζουν όσο γίνεται λιγότερο, ειδικά όταν έχεις φτιάξει τη δική σου οικογένεια. Η επιλογή του πατέρα μου είναι σεβαστή, δεν μου αρέσει τόσο πολύ η δημοσιότητα του θέματος».

Ωστόσο, αυτή η θέση της οικογένειας του Κωσταντίνου Πλεύρη δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει τις ρομαντικές εξόδους με την καλή του.

Αρχές του Νοεμβρίου ου το ζευγάρι έκανε δυο νέες εμφανίσεις στις οποίες μάλιστα η Τζόρτζια Σιακαβάρα εμφανίστηκε με λευκή και μοβ περούκα.

Ακολούθησε η κοινή βραδινή έξοδος του ζευγαριού, όπου η Τζόρτζια Σιακαβάρα τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας με το ανατρεπτικό της look.

Στην επόμενη κοινή τους έξοδο τους είδαμε να περπατούν χέρι χέρι και να δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Τέλος. το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε μια κοινή βραδινή έξοδο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και στο φιλανθρωπικό γκαλά Ahepa. Μάλιστα οι δυο τους δεν δίστασαν να ανταλλάξουν ένα τρυφερό φιλί μπροστά στον φακό.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ