Σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί με χαρά και ενθουσιασμό. Το ερωτευμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό στην Αίγινα μετρούσε αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού και είναι στα καλύτερά του.

Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε η καλή φίλη της νέας μαμάς, η Kατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όλα πήγαν καλά με τον τοκετό και ότι ο Πάνος Μουζουράκης βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της αγαπημένης του.

Το Love Story του ζευγαριού

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε την πρόταση γάμου σε escape room γιατί ήθελε να φανεί ότι η ιδέα έρχεται από αλλού. Όπως είχε πει και ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά: «Το είχα κανονίσει με τον Πέτρο Κουσουλό και καλά ότι θα πάμε να βρούμε έναν γρίφο εκεί. Δεν το περίμενε ακριβώς αλλά όταν μπήκαμε σε έναν χώρο με διαμάντια έλεγε ότι εκεί έπρεπε να της είχα κάνει πρόταση γάμου. Νιώθω ωραία που πλησιάζουν οι μέρες που θα γεννηθεί το παιδί μας και απλά δεν θέλω να υποφέρει από πόνους. Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες;»

Όταν είχε βγει η είδηση ότι είναι ζευγάρι, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους λέγοντας: «Η Μαριλού με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση».

Ο γάμος στην Αίγινα

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου στην Αίγινα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στον Πύργο του Σαλιαρέλη. Εκείνη την ιδιαίτερη μέρα είχαν 550 καλεσμένους οι οποίοι βρισκόντουσαν στο νησί, μια μέρα πριν τον γάμο.

Ο τραγουδιστής σε συναυλίες του έχει αφιερώσει τραγούδια στην αγαπημένη του όπως το «Φίλα με ακόμα» λέγοντας: «Συγγνώμη έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου ένα τηλέφωνο. Αν είστε ερωτευμένοι, αν είστε ερωτευμένοι και τσακώνεστε δεν είναι σωστό. Αν είστε ερωτευμένοι και ζηλεύετε δεν είναι σωστό. Και εσείς που είστε πιο μικρά μην ενδώσετε σε κάτι, το οποίο δεν σας γεμίζει 100%. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια και 60 και 70 και 100 αλλά υπάρχει εκεί. Αυτό το πλάσμα. Φίλα με ακόμα.»

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά πατέρας ο Πάνος Μουζουράκης – Γέννησε η Μαριλού Κοζάρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ