Δρόμους χωριστούς μετά από 8 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας. Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί το 20216 στη Σκιάθο και έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο, ανακοίνωσε το διαζύγιό του που έσκασε σαν «βόμβα».

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέροντας: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας».

Ο νησιώτικος γάμος τους στη Σκιάθο

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στη Σκιάθο το 2016. Παρόντες ήταν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς που ταξίδεψαν μέχρι τις Σποράδες για να τους τιμήσουν.

Το ιερό μυστήριο είχε πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής με κουμπάρους τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου και τη σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη αλλά και τον δικηγόρο Χρήστο Καραμανλή, φίλο του γαμπρού.

Η γνωστή ηθοποιός είχε επιλέξει νυφικό σε λιτή γραμμή, ενώ αμέσως μετά τον γάμο είχε ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι σε γνωστό beach bar του νησιού.

Ο ερχομός του γιου τους και οι αποτυχημένες εξωσωματικές

Το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του, το 2018, έπειτα από μια σειρά από αποτυχημένες εξωσωματικές προσπάθειες της ηθοποιού.

Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για τη διαδικασία της εξωσωματικής αλλά και για τις αυξομοιώσεις στο βάρος της: «Έχασα δέκα κιλά, είχα πάρει βάρος από τις τρεις εξωσωματικές προσπάθειες. Πολλές ορμόνες και φάρμακα, ο γιατρός μού είχε πει ότι θα αργήσω να επανέλθω. Ήρθε ο κορονοϊός και δεν είχαμε δουλειά, ο μεταβολισμός μου δεν είχε ξεμπλοκάρει μέχρι που αποφάσισα να προσέχω συστηματικά και πήρε μπρος. Πολλές γυναίκες κρύβουν τις εξωσωματικές, το θεωρούν ταμπού», είχε αναφέρει η Μαρίνα Ασλάνογλου στο Mega.

Όσο για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, είχα διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί».

Οι αλλαγές στη ζωή της μετά τη γέννηση του παιδιού

Στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, Κωσταντίνου.

«Μπαίνεις σε έναν ρόλο απότομα. Δεν θα πω βίαια, αλλά απότομα, όσον αφορά εμένα. Προσπαθούσα να το διαχειριστώ, να είμαι καλά, να αφήσω όλες τις άλλες ιδιότητες που έχω ως γυναίκα, επαγγελματίας και ηθοποιός. Έδωσα προτεραιότητα στο παιδί. Αφήνεις στην άκρη τη δική σου ελευθερία και σκέφτεσαι πάντα για κάποιον άλλο, ενώ ως τώρα σκεφτόμουν για εμένα. Τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όσο περνά όμως, ο καιρός έχεις μια μεγαλύτερη ελευθερία, στη δουλειά, αλλά και στην προσωπική κοινωνική συναναστροφή.

Τα δυο χρόνια του κορονοϊού, έμεινα μέσα και μεγάλωσα τον Κωνσταντίνο. Υπήρχαν στιγμές της καθημερινότητας και αναρωτιόσουν “μήπως έχω χάσει εμένα;”», είχε αναφέρει.

Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού

Το ζευγάρι είχε κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια και οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Τον περασμένο Οκτώβρη, ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε στο Σύγχρονο Θέατρο όπου και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Σκηνές από ένα γάμο» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Αυτή ήταν η τελευταία κοινή εμφάνιση πριν από την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Φωτογραφίες: NDP.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ