Η 45χρονη ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, που υποδέχτηκε μέσω παρένθετης μητέρας το πρώτο της παιδί την Παρασκευή 23 Ιουνίου, φωτογραφήθηκε με τη νεογέννητη κόρη της και μίλησε για τον καλύτερο ρόλο της ζωής της.

Η ίδια εκτός από τον 10ετή συνεχή αγώνα της να γίνει μητέρα έδωσε λεπτομέρειες και για τη σχέση με την παρένθετη μητέρα, αλλά και τον τοκετό.

«Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένειά της. Αλλά καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε» εξηγεί η Μενούνος.

«Ήμασταν στο δωμάτιό μου, συζητούσαμε, της έδειχνα όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία. “Ο άντρας μου λέει συνέχεια ότι είμαι ανυπόμονη, αδημονώντας να γεννηθεί το μωρό γρήγορα” της είπα. “Δεν είναι ότι είμαι ανυπόμονη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη να το συναντήσω”. Εκείνη βγήκε από το δωμάτιο και οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2.00 το πρωί».

Η Μαρία Μενούνος περιγράφει τις στιγμές του ερχομού της κόρης της

Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της και τον πατέρα της Κώστα ήταν στο πλευρό της ετοιμόγεννης καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού.

«Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιό μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: “Ήρθε η ώρα”. Ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία». Περιγράφοντας η ίδια με συγκίνηση αλλά και χιούμορ τη διαδικασία του τοκετού ανέφερε: «Ξαφνικά η παρένθετη μητέρα έσπρωξε λίγο και είδα το κεφάλι της Αθηνάς. Μου έλεγαν “είσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;” κι εγώ ρωτούσα συνεχώς “τι πρέπει να κάνω;”. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως θα μου γλιστρήσει», λέει η Μαρία Μενούνος.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ