Η αγάπη τους για το θέατρο και τις Τέχνες τους έφερε κοντά και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε έναν τρυφερό έρωτα. Η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και παρόλο που στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε παραστάσεις και νέα ξεκινήματα, κάνουν ελάχιστες κοινές εμφανίσεις.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2018 και πριν κλείσουν έναν χρόνο σχέσης μετακόμισαν μαζί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στον Κεραμεικό. Και τώρα, η Μαίρη Μηνά και ο σύντροφός της, Μιχάλης Σαράντης, περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί που θα επισφραγίσει και έρωτά τους.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του okmag περιμένουν κορίτσι. Μάλιστα η Μαίρη Μηνά αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα.

«Καμαρώνουμε ο ένας για τον άλλο. Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, αγαπημένοι και μονιασμένοι και ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Σαράντης σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Μένουμε μαζί με τη Μαίρη και την καμαρώνω! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα» είχε πει ο Μιχάλης Σαράντης σε παλιότερη συνέντευξή του, ενώ σε άλλες του δηλώσεις είχε αναφέρει: «Ονειρεύομαι να γίνω μπαμπάς, θα χαρώ πάρα πολύ».

Ο Μιχάλης Σαράντης το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Χορν, ενώ ήταν υποψήφιος στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον «Απόστρατο» του Ζαχαρία Μαυροειδή. Είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Φαμίλια», όπου έπαιζε τον επιστήθιο φίλο του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στην παράσταση «Ματωμένα Χώματα». Τη νέα σεζόν θα τον δούμε στη σειρά της ΕΡΤ «Νούμερα».

Την Μαίρη Μηνά, την γνωρίσαμε μέσα από τον ομώνυμο ρόλο στην καθημερινή σειρά «Αγγελική» στον Alpha. H ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών το 2016. Επιπλέον, έχει κάνει σπουδές Κοινωνικής Λειτουργού, θέατρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, και έχει μεταπτυχιακό στην δραματοθεραπεία. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις, «Με λένε Έμμα», «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι», «Άνθρωποι και ποντίκια».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ